Куряча грудка “Два сири”: запікаю на свято замість великого шматка свинини
Кожного разу, коли треба запекти м'ясо, я купую що завгодно, окрім курятини. Не зрозумійте мене неправильно, шматочки філе в салаті, домашньому паштеті або бульйоні...
Налітай на молоду капусту! Ці 5 крутих рецептів обов’язково повинні бути...
Після затяжної зими так хочеться скоріше порадувати організм смачними закусками зі свіжих овочів. На ринках і прилавках супермаркетів вже з'явилася молода і соковита капуста....
Покрокова інструкція, як зробити мармурові яйця на Великдень з харчових барвників
Є кілька способів, як зробити мармурові яйця, ми розповімо вам про найпростіший і безпечний.
Цей варіант виконується за допомогою звичайних харчових барвників, які не принесуть...
Польський медовик — найкращі коржі виходять саме за цим рецептом
Спекла я його нещодавно, переконалася ще раз, що не тільки можна, а й треба ділитися таким чудовим рецептом!
Продукти:
Тісто:
Масло вершкове — 100 гр.
Цукор...
7 способів приготувати смажену рибу так, щоб всі ахнули
Один з найпоширеніших способів приготувати смачну рибу - це посмажити її на сковороді. Для смаження використовується панірування або кляр.
Більшість кулінарів сходяться на думці, що...
Молода картопля в духовці: секрет рум’яної скоринки, незрівнянного смаку та аромату...
Як і молодий кабачок або баклажан, молоду картоплю ми обожнюємо завдяки особливому смаку і ніжній текстурі, швидкому приготуванню і відсутності необхідності в химерній подачі...
Дуже смачна цвітна капуста “по-корейськи”
Цвітну капусту можна смачно приготувати.
Інгредієнти:
цвітна капуста — 1 кг
1 велика морква
пакетик спецій до моркви по-корейськи
4 ст. ложки оцту
0,5 ст....
Топ – 10 найсмачніших начинок для тарталеток
Сир із зеленню
1. На 100 г сирного сиру (Фета, Альметте) - 1 зубчик часнику (пропустити через прес), половина склянки подрібненого кропу.
2. Розминаємо до однорідної...
Страви в горщику: секрети приготування від справжніх майстрів
Мабуть, важко знайти таку ж практичну і здорову страву, як овочі та м'ясо, приготовані в горщиках. Цей спосіб приготування один з найдавніших, але як...
Ця страва – справжня бомба! Жінки в захваті від простоти приготування,...
М’ясні рулетики — на мій погляд достатньо легка в приготуванні страва, але дуже смачна і ідеально підходить не тільки для ситної вечері, але і...
5 рецептів пісного тіста для пиріжків, піци, вареників і не тільки
Дріжджове, заварне, листкове і пісочне тісто вийде відмінним навіть без яєць і молочних продуктів.
1. Пісне дріжджове тісто
Підходить для пирогів, пиріжків, булочок, піци.
складові
5 г...
Баклажани по-грузинськи: смачніших я не куштувала!
Складові:
баклажани
петрушка
морква
червоний гіркий перець стручковий
часник
цукор
сіль
оцет
рослинна олія
Приготування:
Баклажани миємо, обрізаємо краї і відварюємо, поки вони не стануть м'якими,...









