Куряча грудка “Два сири”: запікаю на свято замість великого шматка свинини

Кожного разу, коли треба запекти м'ясо, я купую що завгодно, окрім курятини. Не зрозумійте мене неправильно, шматочки філе в салаті, домашньому паштеті або бульйоні...

Налітай на молоду капусту! Ці 5 крутих рецептів обов’язково повинні бути...

Після затяжної зими так хочеться скоріше порадувати організм смачними закусками зі свіжих овочів. На ринках і прилавках супермаркетів вже з'явилася молода і соковита капуста....

Покрокова інструкція, як зробити мармурові яйця на Великдень з харчових барвників

Є кілька способів, як зробити мармурові яйця, ми розповімо вам про найпростіший і безпечний. Цей варіант виконується за допомогою звичайних харчових барвників, які не принесуть...

Польський медовик — найкращі коржі виходять саме за цим рецептом

Спекла я його нещодавно, переконалася ще раз, що не тільки можна, а й треба ділитися таким чудовим рецептом! Продукти: Тісто: Масло вершкове — 100 гр. Цукор...

7 способів приготувати смажену рибу так, щоб всі ахнули

Один з найпоширеніших способів приготувати смачну рибу - це посмажити її на сковороді. Для смаження використовується панірування або кляр. Більшість кулінарів сходяться на думці, що...

Молода картопля в духовці: секрет рум’яної скоринки, незрівнянного смаку та аромату...

Як і молодий кабачок або баклажан, молоду картоплю ми обожнюємо завдяки особливому смаку і ніжній текстурі, швидкому приготуванню і відсутності необхідності в химерній подачі...

Дуже смачна цвітна капуста “по-корейськи”

Цвітну капусту можна смачно приготувати. Інгредієнти: цвітна капуста — 1 кг 1 велика морква пакетик спецій до моркви по-корейськи 4 ст. ложки оцту 0,5 ст....

Топ – 10 найсмачніших начинок для тарталеток

Сир із зеленню 1. На 100 г сирного сиру (Фета, Альметте) - 1 зубчик часнику (пропустити через прес), половина склянки подрібненого кропу. 2. Розминаємо до однорідної...

Страви в горщику: секрети приготування від справжніх майстрів

Страви в горщику:
Мабуть, важко знайти таку ж практичну і здорову страву, як овочі та м'ясо, приготовані в горщиках. Цей спосіб приготування один з найдавніших, але як...

Ця страва – справжня бомба! Жінки в захваті від простоти приготування,...

М’ясні рулетики — на мій погляд достатньо легка в приготуванні страва, але дуже смачна і ідеально підходить не тільки для ситної вечері, але і...

5 рецептів пісного тіста для пиріжків, піци, вареників і не тільки

Дріжджове, заварне, листкове і пісочне тісто вийде відмінним навіть без яєць і молочних продуктів. 1. Пісне дріжджове тісто Підходить для пирогів, пиріжків, булочок, піци. складові 5 г...

Баклажани по-грузинськи: смачніших я не куштувала!

Складові: баклажани петрушка морква червоний гіркий перець стручковий часник цукор сіль оцет рослинна олія Приготування: Баклажани миємо, обрізаємо краї і відварюємо, поки вони не стануть м'якими,...