Запікай рибу правильно! Рецепт риби в лаваші здивує навіть гурманів
Сьогодні вже не треба бути щасливим рибалкою, щоб принести додому кілограм риби - свіжоморожену купити в магазині може кожен. Зовсім не обов'язково записуватися на...
Гостра аджика зі слив. Ідеально для м’ясних страв!
складові
✓ 2 кг слив;
✓ 3 головки ріпчастої цибулі;
✓ 1 перець чилі (невеликий стручок);
✓ 5 шт болгарського перцю;
✓ 4 зубчики часнику;
✓ 3 ст. л. оцту;
✓ 2 ст. л. цукру;
✓...
Заливний пиріг з бананами на швидку руку!
Складові:
борошно - 150 грам
яйця - 3 штуки
банани - 3-4 штуки
цукор - 1 стакан
вершкове масло - 75 грам
сухі дріжджі...
Що приготувати з курячих сердечок? Страва вартує копійки, а виходить дуже...
Важко назвати більш простий субпродукт, ніж курячі сердечка: коштує копійки, готувати легко, страва завжди смачна. Але так уже виходить, що ми постійно проходимо повз,...
Чорнослив, сметана і волоський горіх – ідеальний десерт до свята
Пам'ятається в перші роки, коли я почала робити цей десерт, він розлітався за 6 секунд. Потім одна моя подруга, приходячи до мене в гості, з...
Як правильно зварити розсипчасту та ароматну пшоняну кашу
Вівсянка вже давно і дуже міцно закріпилася в нашій свідомості як еталонний сніданок: швидкий і корисний. Що ж, з цим не посперечаєшся: складні вуглеводи,...
Всі сусіди і рідні тепер готують вареники тільки за цим рецептом,...
Про це дивовижне тісто для вареників на кефірі я прочитала у відривному календарі, років так 10 тому. Відразу мене вразив склад і кефір і...
Салат на кожен день: швидко, просто, дуже смачно
Салат на кожен день недарма так називається: він готується з найпростіших продуктів.
Все насправді дуже швидко, просто і смачно. Його можна вживати в їжу навіть...
Жюльєн з куркою і грибами в булочках
Оригінальна варіація улюбленої всіма страви! Жульєн наливається в ароматні хрусткі булочки і запікають у духовці. Однієї такої «тарілки» з лишком вистачить, щоб нагодувати навіть дуже голодну...
Дуже ситний, сочний та ароматний заливний пиріг з молодою капустою, який...
Цей пиріг особливо ціниться тим, що не вимагає зайвих зусиль та багато часу на своє приготування. Рідке тісто замішується зі швидкістю звуку, начинка готується...
Ніколи не купую копчену скумбрію. Беру три рибини, пляшку і готую...
Існує думка, що кращий спосіб приготування скумбрії - копчення. З тим, що в копченому вигляді вона запаморочливо смачна, ми сперечатися не будемо, але з...
Картопляні відбивні: дуже важко відірватися
Картопляні відбивні - смачна і економна страва в стилі «я його зліпила з того, що було». А в підсумку виходить дуже смачно.
Хрустка скоринка зовні...