Манікюр у пастельних тонах: 18 трендових варіантів

Сьогодні ви дізнаєтеся про трендові пастельні кольори для стильного та сучасного манікюру, який підійде для будь-якого приводу та будь-якої довжини нігтів.

Жовтий

Один із наймодніших кольорів цього сезону – життєрадісний та ніжний жовтий. Можна сміливо експериментувати із кремовим, лимонним або кольором слонової кістки. А матовий світло-жовтий манікюр чудово освіжає літній образ.

Рожевий

Важко уявити ніжніший дизайн, ніж світло-рожевий манікюр із флористичними мотивами. Якщо малюнки – не ваш варіант, а хочеться чогось незвичайного, придивіться до поєднань рожевого із золотом або “цукровим” топом.

Блакитний

Свіжий, легкий, бездоганний літній варіант. Класно виглядає у поєднанні з білими малюнками. А блакитно-блакитний тон ще й чудово підкреслює засмагу.

Зелений

Актуальні усі варіації світло-зеленого кольору: салатовий, м’ятний, фісташковий. Особливо гарно виглядають ці відтінки у поєднанні з ніжним рослинним малюнком.

Бузковий

Безперечно, найтрендовіший відтінок року, як у одязі, так і в манікюрі. Все ж таки головний колір року за версією інституту Pantone – прохолодна комбінація синього і червоного під назвою Very Peri. Але для модного пастельного манікюру можна вибрати і тепліші відтінки фіолетового.

Різнокольорові варіанти

Неможливо розповісти про пастельний манікюр, змовчавши про один з головних трендів цього сезону – різнокольоровий дизайн. Можна вибрати різні відтінки для кожного нігтя, підібрати тони в єдиній гамі кольору або зробити незвичайний френч. Головне – різнобарвний манікюр у пастельних тонах виглядає свіжо.

Читайте також: Модні варіанти мигдального манікюру на осінь 2022

Поділись


Новини партнерів