Модні варіанти мигдального манікюру на осінь 2022

Кожен похід у манікюрний салон – це не тільки радість, але й величезний стрес від неможливості обрати ідеальний колір та дизайн покриття. Однак у манікюрі важливий не тільки відтінок, але й форма. Неправильно підібрана форма нігтя може розширити і вкоротити пальці, що не найкраще позначиться на кінцевому результаті.

Найуніверсальніша форма, на яку ми радимо звернути увагу цього сезону, – мигдаль. Вона підійде всім, візуально подовжить пальці, зробить їх тоншими і витонченішими. Мигдалеподібну форму можна надати нігтям різної довжини: якщо вам некомфортно ходити з довгими – не страшно. Така форма ідеально виглядатиме і на коротких нігтях.

Залежно від того, якого ефекту ви хочете досягти, можна зробити форму гострішою або м’якшою. На нігтях мигдалеподібної форми можна легко втілити будь-які дизайни – від природного нюду, максимально наближеного до натурального відтінку нігтьової пластини, до сміливішого нейл-арту. Вибирайте лаки яскравих кольорів, додавайте абстрактні малюнки, глітер та різні зображення. Щоб вам легше було визначитися з дизайном – ми зібрали для вас 10 найстильніших варіантів.

Читайте також: Модні відтінки манікюру на осінь 2022

Поділись


Новини партнерів