Модні відтінки манікюру на осінь 2022

У цій статті ми поговоримо з вами про головні тренди в нейл-арті осіннього сезону 2022 року, адже манікюр став невід’ємною частиною образу стильної жінки, тому без нього сьогодні просто не обійтися.

Зелений

Зелений манікюр можна сміливо носити весь рік, змінюючи лише відтінки, оскільки всі вони актуальні в цьому сезоні. Всю весну і літо ми проносили фісташковий та трав’янистий відтінки, а зараз рекомендуємо придивитися до більш насичених варіантів. Смарагдовий, малахітовий, хвойний і, навіть, болотяний. Можна залишити покриття однотонним, а можна додати мінімалістичний дизайн або використати глибокі відтінки зеленого для кольорового френча або модної цього сезону абстракції.

Рожевий

Рожевий колір упевнено лідирує у списку головних трендів уже не перший сезон. Він скрізь: в одязі, взутті, аксесуарах, макіяжі і, звичайно, манікюрі. Вибирайте актуальний bubble gum pink (колір жуйки), соковиту фуксію або ніжні відтінки рожевого – тут вже справа смаку. Якщо визначитися складно – міксуйте різні відтінки, це виглядає свіжо, стильно і ламати голову над вибором лаку не доведеться.

Темно червоний

Червоний – найелегантніший і найбільш універсальний колір манікюру, який не виходить із моди з сезону в сезон. Змінюється лише трендовий відтінок. Цієї осені зверніть увагу на глибокі відтінки: темно-червоний, бордовий та винний. Вони підходять для будь-якого випадку і завжди виглядають дорого.

Бузковий

Бузковий сміливо можна назвати головним кольором цієї осені, причому на піку популярності буде не “колір року” Very Peri, а світліший і тепліший варіант фіолетового кольору – відтінок бузку, що розпустився. Такий колір стане чудовою альтернативою нюду, якщо вам хочеться чогось трендового, але до яскравих кольорів на кшталт фуксії та смарагду ви поки що не готові.

Блакитний

Для тих, кому глибокі відтінки синього не до смаку, чудовим рішенням стане блакитне покриття. Це може бути небесно-блакитний, бірюзовий, сіро-блакитний або блакитний – вибирайте за настроєм, адже цього сезону актуальні всі відтінки цього кольору. Не обмежуйте свою фантазію: додайте дизайн або зробіть кольоровий френч в одному з відтінків блакитного.

Читайте також: Темний манікюр 2022: 5 модних відтінків лаку для нігтів

Поділись


Новини партнерів