Темний манікюр 2022: 5 модних відтінків лаку для нігтів

Як би не було сумно усвідомлювати, але залишився лише декілька днів літа. Однак є доволі багато приводів, щоб не сумувати: разом з новою порою року приходять нові б’юті-тренди. Один із них — темний манікюр. Ніжні нюдові відтінки довгий час трималися в трендах, але нарешті на зміну їм прийшли зухваліші і темніші кольори. Тож у цій статті ми пропонуємо вашій увазі наймодніші відтінки осені 2022.

Смарагдово-зелений

Смарагдові та насичені зелені відтінки в осінньо-зимовому сезоні можна буде побачити всюди. Ці кольори чудово підійдуть до будь-якого образу! А якщо захочете розбавити манікюр будь-яким дизайном, можна додати сріблястих відтінків.

Королівський синій

Найблагородніший відтінок синього. Якщо хочете відчути себе королівською особою, сміливо обирайте саме цей колір! Він виглядатиме красиво та стильно як восени, так і взимку. Вибирайте насиченіші відтінки синього, оскільки ніжні блакитні кольори вже виходять з трендів.

Бордовий

Бордовий колір манікюру – тренд кожної осені. Такий колір на нігтях завжди виглядає шикарно. Насичений червоний відтінок добре поєднується з іншими темними тонами і не вимагає додаткового дизайну. А ще відмінно підійде для офісного та університетського стилю.

Піщаний

Піщано-жовтий відтінок чудово поєднується як із засмаглою шкірою, так і з осінніми кольорами. Він надасть сяйва вашому відтінку шкіри, а ще підійде навіть для універу чи роботи. До речі, взимку ви можете урізноманітнити такий колір золотистим дизайном.

Червоний

Класика завжди у моді. Але щоб бути в тренді, вибирайте більш насичені та глибокі відтінки червоного. Цей колір красиво виглядає у будь-який час року, так що сміливо починайте експериментувати з червоними манікюрами вже зараз!

Читайте також: Модні ідеї педикюру 2022

Поділись


Новини партнерів