Модні ідеї педикюру 2022

Педикюр повинен бути практичним, добре коригувати форму нігтя при необхідності, щоб вони всі були рівними та однаковими, підходити до безлічі різних нарядів, і звичайно, бути актуальним та стильним, тому вибрати варіант дизайну буває дуже складно.

Красивий та практичний педикюр: найкращі ідеї

Сфера нігтьового сервісу швидко розвивається і пропонує безліч цікавих художніх рішень для педикюру. Розглянемо наймодніші з них.

Френч

Традиційний французький педикюр сьогодні вже не є таким актуальним. Класичний рожевий природний фон з білою смугою зараз виглядає трохи застарілим. Для тих, хто звик до френча і не збирається відмовлятися від улюбленого дизайну, варто запропонувати нові прочитання – наприклад, контрастний неоновий край жовтого, рожевого або зеленого кольору, або відразу всіх кольорів веселки. Модним віянням став той самий білий френч, але з незвичайним основним кольором – фіолетовим, салатовим, жовтим, яскраво-рожевим.

Металізований френч

Ідеальне рішення для літа, відкритого взуття та пляжу – французький педикюр із золотою або срібною смугою. Блискуча поверхня поєднується з будь-якими відтінками, ошатно виглядає і завжди привертає увагу.

Однотонні нігті

Це найбільш трендовий дизайн для педикюру на сезон 2022–2023. Всі нігті або частина нігтів повинні бути одного кольору – головне питання полягає в тому, який відтінок вибрати. Він має бути ненудним, насиченим, глибоким, яскравим. Популярні тони рожевого та фуксії, синій електрик, білий, трав’яний, тіффані, лавандовий, холодний блакитний, усі неони. Краще відмовитися від класичного червоного на користь інших відтінків вогняної гами – коралового, лососевого, темно рубінового, “Феррарі” (яскравий червоний з помаранчевим підтоном).

Градієнт

Це все ще актуальний прийом, який дозволяє зробити педикюр ненудним та комбінувати кілька тонів для його універсальності. Основну перевагу варто віддати світлим переходам, які освіжають образ, а також яскравим кольорам.

Каміфубукі

Ще один вид дизайну, який вже кілька років залишається модним, трохи видозмінюючись, підлаштовуючись під новітні тенденції. Це декорування нігтів блискучими паєтками різного розміру та форми, які надають дизайну стилю, тривимірності, роблять покриття справжньою ювелірною прикрасою. Каміфубукі виблискують так само сліпуче, як стрази, але при цьому більш зручні в носінні.

Перепелине яйце

Дизайн нігтів з дрібними цятками, який насправді нагадує шкаралупу перепелиного яйця, завоював величезну популярність за останні кілька років. Для бази найчастіше вибирають нейтральний бежевий тон, але це не означає, що не можна експериментувати з яскравішими кольорами.

Читайте також: Модний манікюр на серпень 2022

Поділись


Новини партнерів