Абстрактний манікюр 2022: трендові ідеї на осінь

Кілька років тому геометрія була затребуваним дизайном нігтів — а потім різко перестала бути об’єктом загального бажання, звільнивши місце хвилям, градієнту та позолоті. І, все ж таки, пропонуємо вам не ставити хрест на абстракції, зробивши манікюр з оновленими форматами такого дизайну.

Наприкінці 2010-х геометричний манікюр вважався найвишуканішим і найскладнішим дизайном нігтів. З ним вміли працювати далеко не всі майстри — тому коштувало таке задоволення значно дорожче за стандартний манікюр.

Втім, згодом мистецтво нейл-дизайну дуже змінилося. На тлі вигадливих стемпінг-малюнків, шиммера, градієнта та лаків із сухоцвітами копітке вимальовування ліній стало суттєво програвати. Як через складність та тривалість манікюру, так і тому, що інші дизайни мають більше варіацій.

І, все ж таки, абстрактний манікюр — це дуже красиво! Якщо ви раніше були шанувальницями такого дизайну — ну, або ж навпаки, не встигли його випробувати за часів колишньої слави, — зробіть його зараз. З поправкою на більш актуальні форми.

Чітко вивірена точність ліній сьогодні відійшла на дальній план. Округлі форми зроблять дизайн ніжнішим та істотно скоротять час процедури.

Товщина і довжина ліній теж має бути ідеальною — і, навіть, доходить до кінця нігтя. Сьогодні для таких випадків вже є стемпінг!

Мабуть, найбільш трендовим абстрактним манікюром можна вважати геометричний френч. Трикутний французький манікюр повторити простіше, ніж стандартний. А ще він чудово виглядає на коротких нігтях та робить їх візуально довшими.

Для випадків, коли все ж таки хочеться пройтися по класиці, рекомендуємо поєднувати геометричні візерунки з більш актуальними нейл-дизайнами. Наприклад, з мармуром та позолотою. Чудовий варіант для любительок яскравих нігтів, чи не так?

Читайте також: Тренди манікюру 2022-2023

Поділись


Новини партнерів