Модні ідеї білого манікюру на літо 2022

Манікюр — завжди хороша ідея, оскільки б’юті-процедури мають важливий психологічний ефект: вони миттєво піднімають вам настрій і змушують почуватися впевненіше.

Вибрати новий манікюр буває важко, оскільки виникає одночасно низка запитань: «якому відтінку варто віддати перевагу?» чи «потрібний мені саме такий дизайн покриття»?

А білий манікюр – хороший літній варіант, і зараз – саме час вибрати підходящий дизайн нігтів для кожного теплого дня в офісі та за його межами.

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі модні ідеї з білим манікюром, які ви напевно захочете спробувати.

Білий манікюр

Білий колір – найкраща база для будь-якого варіанту манікюру. Він дозволяє комбінувати одночасно кілька тенденцій. Зокрема, це нейтральний простір з модними кольорами поточного сезону: фіолетовим, жовтим, блакитним, рожевим, кораловим та іншими підтонами.

Поєднуйте лаконічність та яскравість, адже літо – чудовий момент для експериментів!

Геометрія

Геометричні візерунки допоможуть розбавити лаконічність білого кольору манікюру. Тут є з чого вибрати: від простих фігур до системи абстракцій можна нанести нестандартний малюнок або просто вивести лаконічні круги, квадрати ромби або лінії. Нігті одного кольору та абстрактні принти – область для творчих експериментів!

Металеві деталі

Золото, срібло чи будь-які інші металеві відтінки на нігтях – незвичайно та актуально. Їх можна додавати в різних варіаціях і в будь-якому обсязі: зокрема, нанести принт на один ніготь або кілька. Інша популярна ідея – шиммер на нігтях. У цьому випадку, якщо ви не готуєтеся до вечірки, потрібна обережність – достатньо нанести блискучий пігмент на один або два пальці. Спробуйте скомбінувати напівпрозорий фініш із перлинним втиранням.

Лаконічність

Якщо ви шукаєте лаконічний, стриманий, але незвичайний білий манікюр, комбінуйте напівпрозору основу з маленькими наклейками або малюнками білого кольору. Це тренд, який не втратить своєї актуальності, водночас і мінімалізм, і лаконічність. Наклейки на нігтях можуть бути різними, оскільки все походить від вашої фантазії.

Стрази

Спеціальні стрази у поєднанні з лаконічною базою – привабливо та ефектно. Подібний варіант покриття можна використовувати щодня, для цього зупиніться на білому кольорі з матовим або глянцевим фінішем.

Читайте також: Модний педикюр літа 2022

Поділись


Новини партнерів