Модний манікюр 2022: простий та стильний дизайн

Іноді визначитися з манікюром дуже складно: багато часу не хочеться витрачати, а однотон виглядає трохи нудно. Пропонуємо вам вибрати варіант із нашої добірки простих але модних дизайнів 2022 року. Ваш майстер точно не буде переживати в очікуванні ваших ідей, а з легкістю втілить їх у життя.

Поталь

Це ефект дорогоцінного світіння на нігтях, який робиться за 5 хвилин на всіх нігтях. Ми віддаємо перевагу золотим та срібним елементам. Виглядає виграшно на будь-якому відтінку і під будь-яким фінішом.

Фініші з ефектами

Той самий 2 в 1 у манікюрі. Фінішне покриття та дизайн у подарунок. Фініші з ефектами бувають різні: із блискітками, з ефектами перепелиних яєць, з поталлю тощо. + Різні варіації матових та глянцевих фінішів.

Аеропуфінг

Старий та перевірений метод створення легкого градієнта. Найголовніше – дотримуватись технології та правильно підбрати кольори.

Слайдери

Улюблений спосіб швидкого втілення дизайну в життя. Слайдери можуть похизуватися просто неймовірною кількістю варіацій. Кожен день з’являються нові колекції.

Стемпінг

Простий та ефектний дизайн, який завжди можна робити по-особливому. За допомогою однієї пластини можна створити різні варіації нігтиків.

Читайте також: Трендовий манікюр в молочному кольорі на літо 2022

Поділись


Новини партнерів