Трендовий манікюр в молочному кольорі на літо 2022

Молочні нігті вже давно стали одним з улюблених манікюрів стильних жінок. Вони завжди дуже елегантні і чудово підходять для різних випадків. Якщо ви з тих, хто не насмілюється носити кольорові нігті, або ж ви просто віддаєте перевагу класиці і шукаєте для себе щось жіночне, цей манікюр для вас. З кожним днем ​​молочні нігті переманюють на свій бік все більше модниць і цього літа ми впевнені, що вони будуть як ніколи полуряними.

Цей світлий відтінок схожий на колір молока (звідси і назва) — ідеальна альтернатива для тих, хто не може жити без французького манікюру. Якщо ви шукаєте більш інтенсивний колір, ми рекомендуємо нанести на пластину два або три шари, якщо ви віддаєте перевагу більш прозорому, достатньо одного шару.

Простий і вишуканий, він безумовно заслуговує на увагу, і ці 11 дизайнів стануть прекрасним способом внести у ваш образ щось нове. Елегантність, модні штрихи або яскраві деталі, з ним можливо все. Він може бути просто однотонним але, якщо ви хочете чогось більшого – ця однотонність стане полотном для вашої творчості, дозволяючи втілити усі задуми та зробити справді унікальний манікюр.

Читайте також: Трендовий манікюр на літо 2022 року: 9 модних кольорів, які підсилюють засмагу

Поділись


Новини партнерів