Трендовий манікюр на літо 2022 року: 9 модних кольорів, які підсилюють засмагу

Ми вже багато писали про літні ідеї манікюру, які дуже легко скопіювати. Але сьогодні ми хочемо поділитися з вами 9-ма наймоднішими кольорами лаку для нігтів цього сезону, які посилять вашу природну засмагу. Найбільш популярні цього літа відтінки нігтів збігаються (здебільшого) з модними кольорами сезону.

Пастельний жовтий

Нам дуже подобаються теплі тони цієї пори року. Якщо ви шукаєте стриманий результат, ми рекомендуємо пастельно-жовтий колір.

Бежеві відтінки

Для впевненого успіху вибирайте нігті в природних тонах, які не виходять із моди та поєднуються абсолютно з усім. Крім того, вони також посилюють ефект засмаглої шкіри.

Нігті в оранжевому кольорі

Якщо ви хочете, щоб ваші руки привертали загальну увагу, тоді помаранчеві нігті – для вас. Ми любимо їх у цю пору року. Весело та яскраво!

Білі нігті

Вони стали лідерами літнього сезону. Правда в тому, що вони поєднуються з усім і посилюють засмагу, ми їх любимо!

Яскрава фуксія

Нігті кольору фуксії – це остання тенденція, і ми вважаємо їх дуже веселими та сміливими.

Яскраві сині нігті

Ми продовжуємо нашу добірку ще одним із наймодніших відтінків сезону — синім. А ви наважитеся носити його на своїх нігтях?

Світло-блакитний нейл-арт

Цей тон є сумішшю бузкового і блакитного, кольору року за версією Pantone. Прикрасьте ним свій манікюр, щоб бути найстильнішою!

Темно-зелені нігті

Якщо чорний здається занадто темним для літніх місяців, смарагдово-зелені нігті – те, що вам потрібно в цей час року.

Класичний червоний манікюр

А якщо є сумніви, червоні нігті ніколи не вийдуть із моди. Відтворіть цей дизайн у себе вдома, додавши білу тонку лінію, що імітує французький манікюр, для надання більш сучасного штриха.

Читайтке також: 10 модних ідей манікюру, який виглядає дорого і стильно

Поділись


Новини партнерів