10 модних ідей манікюру, який виглядає дорого і стильно

Доглянуті руки – візитна картка будь-якої жінки. Незалежно від того, що ми одягаємо, руки та волосся завжди повинні бути чистими та доглянутими. Саме з них співрозмовник може скласти перше враження про вас, тому ніколи не нехтуйте манікюром, хоча б гігієнічним.

Для всіх стиляг та красунь ми зібрали 10 модних ідей дизайну манікюру, який виглядає багато і зі смаком!

Дуже красиво, шляхетно та дорого виглядає дизайн манікюру з поталлю. Цей тренд отримав широке визнання ще у 2021 році та повсюдно використовується майстрами манікюру ще й досі.

Добре виглядає з камуфлюючою базою, або з глибокими благородними відтінками.

Мінімалістичні малюнки та геометричні фігури з чорним покриттям – справжній фаворит сезону. Це колір класики, моди та ознака вашого смаку. Він чудово підходить під будь-який образ та виділяє з натовпу.

Лаконічний дизайн нігтів з текстурою та поталлю. Щоб виглядати гідно і багато, не обов’язково виставляти напоказ все своє майно та прикраси. Пам’ятайте, що краса – у простоті. Саме такі дизайни здатні підкреслити ваш смак та статус.

Популярний не перший рік френч – найпоширеніший і доступний багатьом дизайн манікюру, який виглядає доглянуто і дорого. У цьому сезоні актуально використовувати різні відтінки гель-лаків, а не тільки звичний білий.

Читайте також: Тренди манікюру на літо 2022

Поділись


Новини партнерів