8 трендових зачісок на літо 2022

Влітку немає бажання “бавитися” зі складними образами! Щодня хочеться робити щось гарне буквально за кілька хвилин. Високі пучки, розслаблені кіски та багато шпильок – все це буде ідеально для літа 2022 року. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі модні зачіски, з якими ніхто не здогадається, що ви не сиділи увесь день перед дзеркалом.

Багато маленьких кісок

На перший погляд зачіска здається складною та надто важкою, але насправді повторити її дуже просто! Вона поєднує в собі два основних тренди цього літа – кіски і витягнутий чубчик. Заплетіть тонкі коси і зберіть їх у хвостики за допомогою гумки, підібраної під колір волосся. Залишиться тільки витягнути пасма чубчика, і ідеальна зачіска на літо готова!

Обруч

Коли ми думаємо, яку ж зачіску вибрати, часто забуваємо про аксесуари! Обруч – справжній маст хев для легких весняних образів. Він чудово поєднується як із сукнями, так і зі строгими образами. Обруч не дає волоссю лізти в обличчя і акуратно виглядає з будь-яким вбранням.

Високий пучок

Пучок – ідеальна зачіска для спекотних днів. Вона відкриває шию і дає їй дихати, а також візуально робить її довшою. Зберіть волосся нагору і закріпіть його гумкою, залишиться лише витягнути пару пасм біля обличчя. Найголовніше правило – чим недбалішим буде ваш пучок, тим цікавіше він виглядатиме.

Коси

Настав час для класики — звичайні коси. Але не варто думати, що з ними все так просто! У плетінні кіс є багато нюансів. Наприклад, не забувайте плести косички трохи розслабленими, щоб створити додатковий об’єм. Ви можете поєднувати їх як із кепкою, так і з легкою сукнею, вони не перевантажать жодного образу!

Шпильки

Багато жінок не наважуються зібрати волосся біля обличчя, адже це може візуально округлити його. Але, насправді, така зачіска лише допоможе створити чіткий контур. Візьміть шпильки, які вам подобаються. Це можуть бути дитячі кольорові метелики чи звичайні невидимки. Зберіть волосся назад і будьте впевнені, що всі погляди будуть спрямовані на вас!

Бічний проділ

Напевно, це найлегша зачіска, та й у неї є свої нюанси. Коли роблять проділ, забувають про те, як це виглядає ззаду. Іноді таке укладання починає виглядати неохайно через те, що проділ виходить нерівним і привертає до себе зайву увагу. Скористайся 2 дзеркальцями: одне тримайте у руках, а друге направте на волосся – це допоможе зробити все рівно!

Низький пучок

Неймовірно ніжний, але строгіший варіант зібраного волосся — низький пучок. Постарайтеся зробити його акуратнішим, чим високий, але все ж залиште його дещо недбалим. З ним можна піти як на прогулянку, так і на роботу чи навчання, він скрізь виглядатиме доречно!

Пляжні хвилі

Зараз у тренди повертаються пляжні локони. Є кілька варіантів, як їх можна повторити. Спробуйте скористатися кучерявим методом або зберіть волосся у безліч кісок і залиште його на ніч. Коли розплетете їх вранці, побачите найактуальнішу зачіску цього літа!

Читайте також: 10 модних ідей манікюру, який виглядає дорого і стильно

Поділись


Новини партнерів