Трендові ідеї манікюру на літо 2022 в соковитому персиковому кольорі

Влітку всі ми активно ласуємо різноманітними сезонними фруктами. І персики – одні з таких. Так чому б не надихнутися їхньою красою і не зробити собі стильний манікюр? Пропонуємо познайомитися з цікавими ідеями дизайну нігтів у персиковому кольорі, які допоможуть зробити акцент у вашому образі.

Із золотом

Якщо ви шукаєте варіант з нотками святковості, то цей – саме те, що потрібно. Щоправда, особливо добре він виглядає лише на засмаглих ручках.

З синім

Не кожна жінка вважає, що поєднання персикового та синього виявиться вдалим. Спірною таку комбінацію вважають і деякі майстри нейл індустрії. Однак, якщо постаратися, можна досягти приголомшливого ефекту.

З білим

Універсальний дизайн нігтів. Він підійде і для буденних образів, і для роботи, і для першого побачення, і для весілля. При цьому, виглядає дуже ніжно та романтично. А що ще треба влітку?

Із сірим

Хоч сірий і дуже стриманий за своєю натурою колір, але разом з персиковим він все ж таки має місце бути. І у звичайному виконанні, і у вигляді блискіток. Такий особливо підійде діловим панночкам, бо ні за якого розкладу не порушить навіть найстрогіший дрес-код.

З рожевим

Зустріти таку комбінацію можна не надто часто, але від цього вона більш виграшна. Причому найчастіше представлена ​​варіантом омбре. Погодьтеся, дуже цікаво, немов у персика від теплого сонечка порозовів бочок.

З м’ятним

Такий тандем вважається актуальним уже не перший сезон. І не дивно. Адже ці два відтінки так чудово поєднуються та доповнюють один одного.

Бите скло

Це той самий випадок, коли не варто переживати, чи манікюр підійде до всього. Тут немає жодних обмежень від слова “зовсім”, у тому числі і за віком. При цьому, виглядає бите скло дуже елегантно і ошатно одночасно.

З глітером

Глітер часто використовується і у великих кількостях. І в нашому випадку, з персиковим кольором, допомагає створити чудовий манікюр на кожний день, в якому є і стриманість палітри, і гра фактур.

Флористичні мотиви

Незалежно від виконання такий манікюр виглядає чудово. Будь то ліпнина чи акварельна техніка. Адже у вас на нігтях розпускаються приголомшливої ​​краси квіти. А якими вони будуть, вирішувати тільки вам. Бажаєте троянди? Уперед! Любите польові квіти? Все у ваших руках!

Френч

Так, за всі ці роки французький манікюр вже встиг набриднути багатьом жінкам. Але це зовсім не позбавляє його титулу одного з найпопулярніших дизайнів. Тим більше, якщо він зроблений у кольоровому виконанні. Наприклад, у персиковому.

З каміфубукі

Найпростіший спосіб змінити однотонний манікюр – використовувати каміфубуки. На персиковому тоні вони виглядають дуже чарівно, притягуючи своїм блиском промінчики сонця.

Читайте також: Модний білий манікюр на літо 2022: 10 нових дизайнів

Поділись


Новини партнерів