Модний білий манікюр на літо 2022: 10 нових дизайнів

Цього літа білі нігті стали своєрідною необхідністю. І ви не втомитеся бачити і носити цей модний колір на нігтях як у французькому стилі, так і в якості основи в будь-якому нейл-арті. Існує кілька відтінків білого, і ваш вибір буде залежати від того, який манікюр ви хочете: більш класичний або сміливіший.

Білі нігті вигідно підкреслюють засмаглу шкіру і є нейтральними, тому вони поєднуються з усіма кольорами під час створення образу та вибору аксесуарів. Це манікюр, який виглядає дуже елегантно, чудово завершує як класичні, так і сучасні образи. Цей колір нігтів є улюбленим у колишньої першої леді Меланії Трамп.

Носіть його літніми вечорами, з витонченим офісним вбранням і в дні безтурботного відпочинку — білий манікюр завжди працює. Не має значення, чи носитимете його на коротких чи довгих нігтях, тому що цей колір у будь-якому випадку прикрасить ваш образ.

Ніщо не зрівняється з класичними білими нігтями але сьогодні існує популярніша версія – короткі нігті з квадратними кінчиками. Вони піднімуть ваш образ на новий рівень. Ви полюбите носити їх, тому що це зручно та сучасно. Десять сучасних дизайнів, представлених у цій статті, допоможуть вам з вибором ідеального варіанту. Чи то френч, чи молочна основа прикрашена білими цятками або щось абстрактне — білий колір – це завжди хороший вибір для манікюру.

Рослинний принт чудово виглядає на білих нігтях.

Тонкий білий френч на овальних нігтях з натуральною основою.

Простий манікюр в білий горошок на квадратних нігтях середньої довжини.

Молочне омбре з блискітками для особливого випадку.

Подвійний сріблясто-чорний френч на білій основі.

Білий молочний манікюр із блиском на коротких натуральних нігтях.

Трохи асиметрії для наймоднішого нейл-арту.

Чорно-білий абстрактний манікюр на коротких натуральних нігтях.

Соковитий акцент на білому манікюрі.

Оригінальний дизайн зі сріблом та перлами.

Читайте також: Тренди японського манікюру 2022: 10 найкрасивіших дизайнів нігтів

Поділись


Новини партнерів