Трендові ідеї універсального манікюру, що пасує всім

Набридли френч і нюд на нігтях, який можна побачити сьогодні майже скрізь? Ми маємо кілька нестандартних ідей, які підійдуть кожній стильній жінці. Універсальний манікюр чудово виглядає у повсякденності та на особливих заходах. Тобі більше, не доведеться ламати голову перед походом в салон — вибирайте дизайн, що вам сподобався, і показуйте його майстру.

Блискучий манікюр

Ідеальний варіант на літо! Ваші нігтики будуть сяяти під яскравим сонцем. Такий манікюр чудово доповнить образ для виходу у світ чи на вечірку. Делікатні блискітки можна поєднувати з будь-яким кольором лаку.

Червоний манікюр із фольгою

Беззмінна класика, червоний манікюр теж може виглядати цікаво. Урізноманітнити його можна фактурним дизайном із золотої фольги на одному або кількох нігтях. Доповнять такий нейл-арт цікаві аксесуари.

Мінімалістичний манікюр зі смужками

Любителькам лаконічних дизайнів варто взяти на замітку цю ідею. Акуратна смужка посередині нігтя урізноманітнить манікюр, але не перевантажить його яскравими деталями.

Манікюр зі стразами

Зі стразами все виглядає добре! Навіть звичайний нюд із таким дизайном заграє новими фарбами. Блискітки будуть переливатись і привертати увагу до вашого незвичайного манікюру.

Манікюр з наклейками

З наклейками ви точно не прогадаєте. Це можуть бути смайли, квіти або герої улюбленого аніме. Тут краще вирішувати самостійно, адже вам потім милуватися своїм манікюром ще кілька тижнів.

Різнокольоровий манікюр

Навіщо вибирати між кількома кольорами, якщо можна використати відразу все? Різнокольорові крапельки та фігури чудово виглядають у поєднанні з білим обведенням. А головне – такий дизайн буде неповторним, а ви – найіндивідуальнішою.

Манікюр з розтяжкою блискітками

Техніка омбре використовується з глітером. Манікюр виходить незвичайний, помітний та ошатний! Тут ви можете дати волю фантазії: якого кольору вибрати лак і блискітки.

Манікюр з градієнтом

Це не звичний градієнт на кожному нігті. Тут палітра кольорів розтягується по всій руці. З таким манікюром ви можете впоратися самостійно. Виглядає яскраво, соковито та по-літньому!

Читайте також: Модний нюдовий манікюр із дизайном на літо 2022

Поділись


Новини партнерів