Модний нюдовий манікюр із дизайном на літо 2022

Сучасні модниці все частіше віддають перевагу нюдовому манікюру.

Нюд – це природно, дуже естетично і зовсім не нудно. Такий манікюр – це завжди однотон. За допомогою дизайну можна надати йому оригінальності.

Шаленою популярністю сьогодні користується нюдовий манікюр із фольгою. Для створення модного дизайну нейл-майстри використовують золоту, срібну чи різнокольорову фольгу. З її допомогою можна зробити блискучий акцент на одному, двох нігтях або, навіть, кожному, залежно від бажання клієнта.

Ще один варіант дизайну на нюдовій основі – скотч-стрічка. З її допомогою можна провести чітку геометричну лінію на нігті. Варто також пам’ятати, що вертикальна лінія візуально зробить ваш ніготь більш витонченим і довшим.

Лідерські позиції у дизайні нюдового манікюру займає лиття. Об’ємні фігурки виглядають на нюдових нігтях елегантно та красиво. За допомогою лиття можна намалювати на нігті опуклу лінію, цілий візерунок або, навіть, створити імітацію дорогоцінного каменю.

Також досить популярним сьогодні є дизайн із каміфубуками. Вони можуть бути виготовлені з паперу, пластику або фольги. Форма у них може бути абсолютно різна, наприклад, кружечки або серця.

За допомогою втирання також можна створити яскравий акцент на одному або двох нігтях з нюдовим покриттям. Якщо ви хочете, щоб нігті виглядали природно і не химерно, краще не робити яскраві акценти або яскравий дизайн на кожному нігті, а виділити один або два з них.

Крім цього, радимо вам запам’ятати, що дизайн обов’язково повинен поєднуватись з вашим стилем, з тоном покриття.

Читайте також: Модний діловий манікюр: варіанти, які будуть в тренді в 2022 році

Поділись


Новини партнерів