Модний діловий манікюр: варіанти, які будуть в тренді в 2022 році

Діловий дрес-код передбачає певний стиль як у одязі, так і в манікюрі. Влітку цього року будуть актуальні класичні рішення, мінімалістичний стиль та відтінки всіх природних тонів.

Незважаючи на такі тенденції, не варто фарбувати нігті тільки в нюдові відтінки. Нейл-дизайнери пропонують жінкам діловий манікюр у молочних, ніжно-рожевих, золотистих та сріблястих кольорах.

Зворотній манікюр

Цей вид дизайну може стати оригінальним рішенням для тих, хто дотримується жорсткого дрес-коду. Можна вибирати персикові, рожеві, тілесні та молочні тони.

Майстри нейл-арту пропонують для цього манікюру зону біля кутикули залишати порожньою, повністю зафарбовуючи решту нігтя. Один ніготь можна виділити біля кутикули золотом чи сріблом.

Френч

Класикою ділового манікюру є покриття, де весь ніготь оформляють напівпрозорим бежевим тоном, а вільний край його або лінію посмішки – білим.

Пастельні тони

Офісний стиль передбачає відсутність яскравих кольорів та неону. Можна зупинитися на винних, лавандових, кремових, сірих відтінках гель-лаку.

Дизайн, що нагадує мармур

Цей дизайн можна виконувати як на всіх нігтях, так і зробити акцент на деяких з них. Основний відтінок потрібно обирати у кремових, шоколадних та сірих тонах.

Діловий манікюр із малюнками

Чудово виглядатимуть на руках ділової жінки малюнки у ягідному стилі. На одному з нігтів можна намалювати апельсин, малину, полуницю чи ананас. Ягоди можна малювати як повністю, так і в половинному розрізі.

Можна намалювати гілочку сакури або зробити плавний градієнт у двох близьких пастельних тонах.

Мінімалізм

До спокійної кольорової гами найкраще підходить мінімальний декор. Ділові жінки саме його використовуватимуть цього літа і виглядатимуть актуально. Пожвавити нюдове обрамлення нігтів допоможуть графічні та геометричні дизайни.

Читайте також: 15 трендових ідей для літнього манікюру 2022

Поділись


Новини партнерів