Особливості догляду за шкірою обличчя восени

Восени шкіра менше потіє, але також пересушується і потребує сонцезахисного догляду. Текстура крему змінюється на більш щільну, особливої уваги заслуговує догляд за губами.

Правила, які допоможуть шкірі восени:

1. Очищуємо правильно

Очищення — головна запорука здорової шкіри. Виберіть собі легку пінку або молочко. Воно не повинно містять спирту, щоб не пересушувати шкіру.

2. Тонізуємо шкіру

Тонік також повинен бути без спирту. Навіщо він потрібен? По-перше, він допоможе зняти залишки макіяжу, а по-друге відновить PH шкіри.

3. Зволожуємо шкіру

Легкі крему і емульсії потрібно замінити на більш щільні за текстурою. Вони допоможуть вашій шкірі не втрачати вологу в опалювальних приміщеннях і на холоді при вітряною погоді.

4. Маски

Не забувайте робити живильні маски раз на тиждень або навіть двічі. Підбирайте маски по типу шкіри. Жирній та комбінованій шкірі підійдуть легкі за текстурою, для сухої – більш щільні.

5. Скрабування

Восени вітер, опалення в приміщеннях і холод призводять до лущення шкіри. Вона потребує пілінг. Обов’язково використовуйте гомаж для видалення мертвих клітин шкіри раз на тиждень.

6. Захищаємо від сонця

Багато хто вважає, що восени не потрібно захищати шкіру від сонця, адже воно не настільки активне. Але засоби з SPF-захистом повинні бути присутніми в косметичці круглий рік, щоб уникнути фотостаріння. Вибирайте тональний крем або пудру з сонцезахисним фактором.

7. Догляд за губами

Восени багато пані скаржаться, що губи стають схожі на наждачний папір. Зверніть увагу на їх зволоження. Днем використовуйте помади і блиски з зволожуючим компонентом, на ніч потрібно використовувати крем для губ.

Джерело

Поділись


Новини партнерів