Як приготувати маску для обличчя з авокадо та оливкової олії

Ніщо не може принести більше користі нашій шкірі, ніж натуральні інгредієнти. На відміну від магазинних засобів, вони не сушать шкіру та забезпечують її вітамінами і мінералами, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Авокадо – це один з найкорисніших і найпоживніших продуктів у світі. Серед іншого, він має позитивний вплив на шкіру завдяки потужним антиоксидантам, жирним кислотам омега-9, вітамінам С, В і А. Більше того, авокадо може глибоко зволожити шкіру, одночасно борючись із дією вільних радикалів.

Відомо також, що оливкова олія, невід’ємна частина середземноморської дієти, позитивно впливає на шкіру. Вона теж багата на антиоксиданти, які можуть допомогти вам затримати появу ознак старіння. Крім того, оливкова олія має антибактеріальні властивості, які можуть захистити вашу шкіру від прищів та інфекцій.

Тому маска для обличчя із авокадо та оливкової олії – це надзвичайно вдала ідея.

Вам знадобляться 2 ч.л. м’якоті авокадо, 1 ч.л. оливкової олії та 1/2 ч.л. нутового борошна.

Натріть на терці або збийте у блендері авокадо. Постарайтесь досягти однорідної консистенції.

Після цього додайте до нього нутове борошно та оливкову олію. Змішайте всі інгредієнти до однорідності.

Нанесіть готову маску на обличчя і масажуйте його протягом 3-5 хвилин. Потім залиште її на шкірі ще хвилин на 15-20. Змийте її теплою водою без мила, адже воно може пересушити шкіру.

Поділись


Новини партнерів