5 засобів, які варто включити у свій режим догляду за шкірою

Ви маєте знати, що догляд за шкірою – це дуже важлива річ, якій потрібно приділяти час кожного дня. Ваше обличчя – це перше, на що звертають увагу, тому ви повинні піклуватись про нього. Нікому не подобається бачити у відображенні суху шкіру, мішки під очима чи зморшки, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Та як зрозуміти, які продукти справді потрібні вашій шкірі, адже ринок переповнений різноманітними засобами для відлущення, зволоження та відновлення шкіри? Звісно, в першу чергу ви маєте підібрати якісні продукти, які підходять для вашого типу шкіри. Постарайтесь включити у свій режим з догляду за обличчям такі засоби:

Сироватка з вітаміном С. Вітамін С – потужний антивіковий інгредієнт. Якщо ви шукаєте засіб, який допоможе вам на довго зберегти молодість шкіри, то сироватка з вітаміном С підійде вам ідеально. Її можна застосовувати вранці та ввечері щоб отримати яскравішу, свіжішу та сяючу шкіру. Вітамін С разом з вітаміном Е та феруловою кислотою допомагає усунути в’ялість шкіри, зморшки та темні плями.

Глиняна маска. Такі маски чудово очищують шкіру і усувають прищі. Вони дуже ефективні, але при цьому вони ніжні до вашої шкіри та підходять для щоденного використання. Виберіть ту, що містить такі інгредієнти, як алое вера, вітамін Е та олія жожоба.

Сольовий скраб. Сольові скраби очищують і зволожують шкіру. Особливо ефективні скраби з рожевою сіллю та живильними компонентами, які мають нейтральний рН.

Листові маски. Листові маски розроблені спеціально для боротьби з конкретними проблемами шкіри. Більшість з них є прекрасними відлущуючими засобами, які максимально живлять і очищають ваше обличчя. Це важливий крок, якщо ви хочете досягти такого популярного зараз ефекту “скляної” шкіри. Листові маски – це простий і швидкий спосіб догляду за шкірою, який підійде вам, якщо у вас напружений графік.

Нічний крем. Якщо ви витратите гроші на на нічний крем з колагеном, ви зможете зменшити зморшки та інші ознаки старіння. Нічний крем потрібно використовувати регулярно, якщо ви хочете на довго зберегти здоров’я шкіри. особливу увагу слід приділити засобам, які стимулюють оновлення клітин і підтримують еластичність шкіри.

Поділись


Новини партнерів