Дерматолог розповіла, як зробити кондиціонер ефективнішим

Випадання волосся – поширена проблема в наші дні, як серед чоловіків, так і серед жінок. Багато людей стикаються не лише з випаданням волосся, а і з неслухняним волоссям, пошкодженням теплом, сухістю, посіченими кінчиками та багатьма іншими проблемами, пов’язаними з волоссям, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Існує безліч засобів для догляду за волоссям, якими ви можете користуватися. Одним з них є кондиціонер. Зазвичай кондиціонер наносять після застосування шампуню на вологе волосся. Це допомагає зробити волосся більш гладеньким та слухняним.

Нещодавно дерматолог Геєтіка Міттал Гупта розповіла, який простий трюк допоможе зробити ваш кондиціонер ще ефективнішим.

“Спеціальна процедура догляду за волоссям стане в нагоді, щоб зберегти ваше волосся здоровим. Як і у випадку зі шкірою, догляд за волоссям також вимагає багато постійної кропіткої праці та зусиль”, – каже вона.

Доктор Гупта рекомендує зробити наступне:

  1. Змішайте оливкову олію та кондиціонер
  2. Ретельно нанесіть його на вологе волосся
  3. Залиште на 20-30 хв
  4. Змийте шампунем, як звичайно

Ви також можете використовувати оливкову олію для масажу. Регулярне змащування волосся та шкіри голови допомагає їх зміцнити і зробити більш здоровими. За кілька годин до миття волосся можна помасажувати шкіру голови з оливковою олією.

Поділись


Новини партнерів