На що варто звернути увагу, обираючи засіб для вмивання

Хороший засіб для вмивання – це перший крок до сяючої та красивої шкіри. Шкіра людини увесь час піддається впливу забрудників та сонячного світла. Тому засіб для вмивання ми повинні обирати, зважаючи на його здатність ефективно боротись із забрудненнями та вплив на здоров’я шкіри, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Зараз на ринку є величезна кількість засобів для очищення обличчя. З одного боку покупець має широкий вибір, а з іншого з’являється розгубленість, адже підібрати продукт, який підходить саме вам, стає непросто. Та все ж можливо.

Ось кілька порад, які допоможуть вам підібрати для себе ідеальний засіб для вмивання:

Визначте свій тип шкіри. Засоби для обличчя зазвичай виготовляються для певного типу шкіри – сухої, жирної, нормальної, чутливої ​​або комбінованої. Отже, перед покупкою засобу для очищення обличчя важливо визначити тип шкіри, щоб уникнути побічних ефектів певного засобу, який вам не підходить.

Обирайте засоби, що відлущують шкіру. Засіб для чищення обличчя видаляє бруд, пил та надлишок жиру, але засіб з відлущуючими інгредієнтами видаляє мертві клітини шкіри та допомагає омолодити шкіру.

Віддавайте перевагу продуктам без ароматизаторів. Якщо у вас чутлива шкіра, знайдіть засіб для вмивання обличчя, яке не містить ароматизаторів та барвників. Продукти, що мають сильний аромат, можуть викликати подразнення шкіри, висипи та інші реакції.

Зверніть увагу на форму випуску продукту. Консистенція засобу для чищення обличчя повинна бути ідеальною для вашого типу шкіри. Якщо ваша шкіра суха, кремовий засіб для вмивання може забезпечити вам необхідне зволоження, а якщо у вас жирна шкіра, вам варто обрати вибрати засіб у формі гелю.

Обирайте засоби, які містять вітаміни. Зверніть увагу на вміст вітамінів С та Е у засобах для вмивання. Вони захищають клітини від пошкоджень та сприяють живленню шкіри.

До продуктів, яких варто уникати, належать занадто жорсткі засоби для вмивання, а також засоби, які викликають у вас небажані реакції, як подразнення та висипи.

Поділись


Новини партнерів