Як червоне вино може зробити гарнішими вашу шкіру та волосся

Червоне вино – це напій, який може забезпечити вам ряд корисних ефектів. Звісно, тільки при помірному споживанні, в іншому разі негативний вплив алкоголю, який  міститься у вині, переважатиме користь. Але разом з тим, вино може допомогти вам стати красивішими, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Ось, що ви маєте знати про переваги, які може забезпечити червоне вино вашим волоссю та шкірі:

Воно уповільнює старіння. Червоне вино багате на антиоксиданти, які допомагають відновленню колагену, що уповільнює старіння шкіри.

Воно бореться з вуграми. Вино має антисептичні властивості, які допомагають йому боротись із прищами і робити шкіру більш чистою.

Воно повертає шкірі сяйво. Вино містить поліфеноли, потужні антиоксиданти, що захищають клітини шкіри від пошкоджень та повертають шкірі сяйво.

Воно бореться з лупою. Набридла лупа? Все, що вам потрібно зробити – це нанести на шкіру голови трохи вина перед миттям, і ви дуже скоро її позбудетесь.

Його можна використовувати, як тонік. Вино може виявитись найкращим органічним тоніком для вашої шкіри. Просто нанесіть трохи вина на ватний диск та протирайте ним обличчя кожного вечора.

Воно очищує шкіру. Змішайте дві столові ложки вина з однією ложкою лимонного соку. Після цього протріть обличчя сумішшю за допомогою ватного диска.

Воно видаляє відмерлі клітини шкіри. Візьміть одну ложку меленої кави і змішайте її з ложкою червоного вина. Ви отримаєте прекрасний пілінг для вашого обличчя, який легко видалить надлишок жиру, бруд та відмерлі клітини шкіри.

Його можна використовувати для масажу обличчя. Ви можете використовувати для масажу обличчя суміш гелю алое та червоного вина, щоб посилити приплив крові до шкіри та забезпечити її киснем і поживними речовинами.

Воно надає волоссю блиску. Одразу після миття голови сполосніть волосся вином. Результат не примусить себе чекати. Волосся стане значно м’якшим та більш блискучим.

Поділись


Новини партнерів