5 домашніх цукрових скрабів, які зроблять вашу шкіру ідеальною

Цукор не тільки може задовольнити наш потяг до солодкого, а ще і допомагає зробити шкіру гарнішою та здоровішою. Звісно, не тоді, коли ви вживаєте його в їжу, а тоді, коли використовуєте у формі скрабу. Він відлущує та зволожує шкіру, запобігаючи сухості і подразненням, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Більше того, цукор є хорошим джерелом гліколевої кислоти, яка розриває зв’язки між зовнішнім шаром клітин шкіри (включаючи мертві клітини шкіри), створюючи ефект пілінгу, який може зробити шкіру більш гладкою та рівною.

Ось 5 домашніх цукрових скрабів, які вам неодмінно потрібно спробувати:

Скраб з цукру та лимону. Цей скраб допоможе вам освітлити шкіру і зменшити пігментні плями. Змішайте дві ложки цукру і сік чотирьох лимонів. Акуратно нанесіть суміш кінчиками пальців круговими рухами на обличчя і пам’ятайте, що перед вмиванням гранули цукру мають розчинитись.

Скраб з цукру і зеленого чаю. Зелений чай має антиоксидантні, протизапальні та антимікробні властивостями, забезпечуючи шкірі свіжість та сприяючи зменшенню вугрів. Змішайте чайну ложку листя зеленого чаю з чайною ложкою цукру і додайте кілька крапель оливкової олії, щоб отримати густу пасту. Акуратно нанесіть пасту на обличчя і залиште на деякий час. Потім вмийтесь, як звичайно, але не забувайте про обережність.

Скраб з цукру та вівсянки. Вівсянка – чудовий інгредієнт для боротьби з жирністю шкіри та вуграми, оскільки вона поглинає надлишки жиру з вашої шкіри та має протизапальні властивості. Змішайте столову ложку вівса і чайну ложку цукру та додайте кілька крапель оливкової олії або меду, щоб перетворити це в пасту. Нанесіть цю суміш на обличчя і залиште на десять хвилин, перш ніж акуратно змити її.

Скраб з цукру та оливкової олії. Оливкова олія допоможе позбутися токсинів та відмерлих клітин шкіри, повертаючи їй природне сяйво та допомагаючи видалити вугрі та чорні цятки. Просто змішайте одну столову ложку оливкової олії з цукром, щоб утворилася паста. Акуратно нанесіть пасту на обличчя кінчиками пальців і змийте водою.

Скраб з цукру та куркуми. Куркума освітлює шкіру, бореться з прищами, освітлює темні кола і видаляє відмерлі клітини шкіри. Змішайте столову ложку порошку куркуми з цукром і додайте чайну ложку меду для утворення пасти. Нанесіть скраб на обличчя і залиште на 20 хвилин. Не забувайте змити його теплою водою.

Поділись


Новини партнерів