4 способи зберегти шкіру зволоженою

Ключем до збереження м’якості та еластичності шкіри є зволоження і живлення, як зовні, так і зсередини. Шкіра залишатиметься гладенькою та пружною, якщо ви захищатимете її від зневоднення. Пийте багато рідини та дотримуйтесь режиму догляду за шкірою. Вам потрібно вибрати зволожуючий крем, який підходить для вашого типу шкіри. Навіть якщо ви використовуєте натуральні інгредієнти, тип шкіри потрібно враховувати, пише Жіночий світ з посиланням на News 18.

Ось, що ви можете зробити для того, щоб зберегти вашу шкіру зволоженою:

Масаж з ефірними оліями. Щодня використовуйте будь-яку ефірну олію, як олія жожоба, арганова олія чи олія авокадо. Ви може взяти кілька крапель цих олій та робити масаж після душу, або ж просто додати їх у ванну. Це затримує вологу в організмі і робить шкіру м’якою та еластичною. Окрім ефірних олій, корисним для шкіри може бути використання кокосової, оливкової, мигдалевої олії. Вони тонізують шкіру, покращують її текстуру та надають їй сяйва.

Маска з меду та вівсянки. Змішайте вівсянку та мед у рівних пропорціях і залиште суміш на обличчі, шиї та руках приблизно на 15-20 хвилин. Потім змийте її прохолодною водою. Це дуже заспокійлива маска, яка зробить вашу шкіру сяючою. Ви також можете нанести зволожуючий крем через деякий час після використання цієї маски. Тоді спробуйте надіти шкарпетки і рукавички, щоб зберегти у шкірі більше вологи.

Маска з алое. Відомо, що алое вера має антивікові властивості. Воно заспокоює шкіру, зменшує  почервоніння, запалення або подразнення на шкірі, запобігаючи появі прищів.

Вживання та використання на шкірі молока. Намочіть чисту бавовняну тканину у мисці з молоком. Воно повинно бути теплим, не гарячим, але й не надто холодним. Потім покладіть цю тканину на обличчя і залиште на 10-15 хвилин. Молоко містить молочну кислоту, завдяки якій воно допомагає боротись із запаленнями та діє, як природний зволожувач.

Поділись


Новини партнерів