Як грейпфрут може зробити ваше волосся здоровим і красивим

Грейпфрут – це здоровий і поживний фрукт, який часто рекомендують включити в раціон тим, хто хоче позбутись зайвих кілограмів. Але цим користь грейпфрута не обмежується. Ви можете значно оздоровити своє волосся, якщо включите грейпфрут у свій режим догляду за ним, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Грейпфрутова маска для волосся здатна за кілька застосувань впоратись із посіченими кінчиками та лупою. Крім того, цей дивовижний фрукт робить волосся гладшим, міцнішим та здоровішим.

Ось 5 причин використовувати грейпфрут для догляду за волоссям та шкірою голови:

Він надає волоссю блиску. Грейпфрутовий сік очищує волосся від накопичень бруду та жиру, що можуть пошкодити його зовнішню оболонку. Оскільки грейпфрут містить вітаміни А і С, він сприяє посиленню росту волосся. Відомо, що цитрусові освітлюють волосся і роблять його більш блискучим. Сполосніть волосся свіжим грейпфрутовим соком, щоб відчути його переваги.

Він посилює ріст волосся. Масаж шкіри голови з грейпфрутовою олією – це простий спосіб зміцнити та відновити волосся. Ваше волосся ростиме швидше і виглядатиме більш здоровим.

Він бореться з лупою. Грейпфрут містить сполуки, які борються з грибками на шкірі. Він усуває лупу, знищуючи грибок – причину її появи. Також грейпфрут усуває накопичення жиру на шкірі голови, у яких грибки можуть розмножуватись.

Він змиває хімічні речовини, які можуть пошкодити волосся. Грейпфрут може допомогти позбутися хімічних речовин, які потрапили у волосяні фолікули завдяки використанню лаків, гелів та кремів для волосся.

Він запобігає стоншенню волосся. Грейпфрут містить вітамін В1 та флавоноїди, фітохімікати, які допомагають поліпшити кровообіг. Нанесення екстракту грейпфрута на шкіру голови допоможе стимулювати приплив крові до цієї ділянки. Наші волосяні фолікули живляться поживними речовинами та киснем, що надходять з крові, тому там, де гарний кровотік, волосся росте швидше. Це робить волосся густішим та об’ємнішим.

Ви можете додати ефірну олію грейпфрута до свого звичайного шампуню чи приготувати маску для волосся, змішавши грейпфрутовий сік або ефірну олію грейпфрута з апельсином, лимоном і шавлією. Нанесіть маску для волосся і залиште її на 30 хвилин. Потім змийте звичайною водою.

Поділись


Новини партнерів