Як повернути шкірі сяйво взимку

Зима – це найхолодніша і найсуворіша до шкіри пора року. З кінця листопада і до лютого наша шкіра піддається негативному впливу низьких температури і недостатньої вологості. Тому важливо забезпечувати її вологою та необхідними поживними речовинами. В іншому випадку шкіра стане нерівною та шорсткою. Тривалий вплив холодного повітря може спричинити сухість і та погіршити колір шкіри. Тож ви повинні підібрати для себе зимовий режим догляду і шкірою та неухильно дотримуватись його протягом всього холодного сезону, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Ось кілька порад, що допоможуть вам зберегти здоров’я та сяйво шкіри взимку:

Ніколи не забувайте про зволожуючий крем. Ви повинні стежити за тим, щоб постійно підтримувати шкіру зволоженою взимку, аби шкіра не втрачала природних олій. Особливо важливо регулярно зволожувати шкіру, якщо вона у вас суха. Підберіть зволожуючий засіб, який підходить саме вам. Магазини пропонують варіанти на будь-який смак та гаманець, але ви можете також скористатись природними засобами. Наприклад, ви можете використовувати кокосову олію, рицинову олію, оливкову олію, мед і молоко, щоб забезпечити шкіру необхідною вологою.

Пийте багато води. Підтримувати достатній рівень вологи в організмі дуже важливо. В холодну погоду ми схильні пити менше, що шкодить нашому організму, в тому числі і нашій шкірі. Зволожена шкіра завжди виглядає більш здоровою та красивою.

Вмивайтесь теплою водою. Взимку завжди мийтесь та вмивайтесь тільки теплою водою. Холодна вода може не забезпечити належного очищення, а гаряча – зневоднює шкіру.

Подбайте про правильне харчування. Важливо включати в свій раціон продукти, які дозволяють зберегти здоров’я шкіри та роблять її сяючою. Вживайте такі продукти, як морква, шпинат, мигдаль, зелений чай, буряк, щоб надати шкірі природного сяйва навіть у холодну та суху пору року.

Не забувайте про відлущування. Видалення відмерлих клітин шкіри дуже важливе для збереження її рівного тону та гладкості. Для цього ви також можете скористатись натуральними та безпечними засобами – кавою, волоськими горіхами та вівсяними пластівцями. Щоб шкіра залишалась гладенькою та сяючою, робіть пілінг принаймні 1-2 рази на тиждень.

Поділись


Новини партнерів