Як правильно використовувати рицинову олію для зміцнення волосся

Різноманітні олії стали популярними завдяки високому вмісту корисних для шкіри та волосся речовин. Навіть знаменитості, такі як Кім Кардаш’ян, користуються ними, щоб зміцнити здоров’я свого волосся, пише Жіночий світ.

Більшість людей чули про дивовижні властивості рицинової олії, однак не всі вміють правильно нею користуватись. Рицинова олія має ряд важливих переваг зокрема вона зміцнює волосся, сприяє його росту та живить суху шкіру голови. В кінцевому підсумку здорова шкіра голови – це правильне середовище для росту блискучого та міцного волосся.

Ось кілька важливих переваг рицинової олії для вашого волосся:

Вона запобігає випаданню волосся. На відміну від інших олій, рицинова олія містить потужну суміш білків, вітамінів, жирних кислот та антиоксидантів. Тому вона забезпечує волоссю необхідне живлення, запобігаючи його випаданню та прискорюючи його ріст.

Вона зволожує та очищує шкіру голови. Якщо ви страждаєте від сухості шкіри голови, рицинова олія вам допоможе. Також вона прекрасно очищує. Тому після її застосування ваша шкіра буде чистою та зволоженою.

Вона покращує кровообіг. У рициновій олії високий вміст рицинолевої кислоти, яка може посилити приплив крові до шкіри голови, що зміцнює волосяні цибулини і допомагає зменшити випадіння волосся.

Вона покращує поглинання інших продуктів. Якщо ви включите рицинову олія у свій режим догляду за волоссям, то скоро помітите, що інші продукти також почали працювати ефективніше.

Як же правильно використовувати рицинову олію, щоб отримати всі ці переваги? Перш за все, потрібно знати міру при її використанні. Перед першим застосуванням рицинової олії варто перевірити на лікті, чи підходить вона вам.

Спершу олію потрібно підігріти. Потім руками нанесіть її на шкіру голови, перш ніж розподілити по довжині волосся. Краще наносити олію на вологе волосся.

Також рицинова олія може бути прекрасним засобом для кондиціонування волосся. Перед її застосуванням краще помити  волосся гарячою водою, щоб підняти кутикулу і забезпечити краще проникнення. Особливо добре вона підійде для неслухняного волосся.

Поділись


Новини партнерів