Як боротись зі стоншенням волосся

Боляче спостерігати, як ваше волосся поступово стає все тоншим. Це також створює для людини додатковий стрес і змушує її постійно думати про те, чому стан її волосся погіршується. Однак, є прості домашні засоби, які можуть допомогти вам впоратись із цією проблемою, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Звісно, полиці магазинів просто завалені засобами для зміцнення волосся на будь-який смак і гаманець. Однак, ви можете спробувати натуральні засоби, які є повністю безпечними для самого волосся та шкіри голови.

Ось кілька природних інгредієнтів, які можуть допомогти вам вирішити проблему стоншення волосся:

Алое. Все, що вам потрібно – це 2 столові ложки гелю алое. Розмішайте його так, щоб консистенція стала однорідною. Втирайте цей гель у шкіру голови кінчиками пальців, а потім залиште на 25 хвилин. Після цього змийте теплою водою. Таку процедуру потрібно проводити двічі на тиждень.

Яйце. Змішайте одне яйце зі столовою ложкою оливкової олії. Нанесіть цю суміш на шкіру голови та волосся, рухаючись від коренів до кінчиків. Залиште її на 20 хвилин, а потім помийте голову як звичайно. Обов’язково нанесіть кондиціонер. Це потрібно робити 1-2 рази на тиждень.

Авокадо. Розітріть у тарілці авокадо і банан. Суміш повинна бути однорідною. Нанесіть її на шкіру голови та волосся, і залиште на 30 хвилин. Потім вимийте волосся шампунем і холодною водою. Це потрібно робити раз на тиждень.

Насіння пажитника. Замочіть насіння пажитника в половині склянки води і залиште на ніч. Вранці змішайте його з невеликою кількістю води, щоб утворилась паста. Нанесіть її на шкіру голови і волосся, та змийте шампунем через 30 хвилин. Цю процедуру можна проводити раз на тиждень.

Поділись


Новини партнерів