Як зелений чай допоможе вам у боротьбі з прищами

Зелений чай відомий своєю користю для здоров’я, а також для шкіри. Він містить рослинні сполуки, які називаються катехінами. Вони мають антибіотичні, протизапальні та антиоксидантні властивості. Зелений чай висушується та обробляється так само, як улун та інші різновиди чаю. Це дозволяє йому зберігати всі свої переваги, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Надмірне виділення шкірного сала призводить до закупорення пор шкіри і появи прищів. Зелений чай містить поліфеноли, які допомагають регулювати виділення шкірного жиру, зменшуючи ризик появи прищів.

Багато дерматологів рекомендують включати у свою рутину з догляду за шкірою продукти, які містять екстракти зеленого чаю. Можна також пити зелений чай для збільшення тривалості життя та покращення здоров’я шкіри. Експериментально підтверджено, що вживання зеленого чаю допомагає зменшити кількість прищів і покращує вигляд шкіри.

Також вживання зеленого чаю посилює метаболізм і допомагає вивести з організму шкідливі речовини. Для того, щоб шкіра була чистою та гладенькою, потрібно переконатись, що ваш раціон включає здорові продукти, які не містять зайвого жиру чи вуглеводів, а також мають протизапальні властивості. Якщо ви здорові зсередини, це відобразиться на стані вашої шкіри.

Зелений чай не лише містить сполуки, які сприяють зменшенню прищів, а і має властивості, що дозволяють йому виводити зайвий жир з вашої травної системи.

Шкірне сало необхідне для зволоження та захисту нашої шкірі від згубної дії навколишнього середовища. Але надлишкове його вироблення створює середовище для розмноження бактерій і спричиняє появу прищів.

Зелений чай же допомагає регулювати роботу сальних залоз, тому його рекомендують використовувати зелений чай для боротьби з прищами.

Ви можете зробити з зеленого чаю домашню маску, достатньо лише заварити зелений чай і додати до нього трохи соди та меду, щоб утворилась паста. Така маска допоможе очистити пори і видалити зі шкірі зайвий бруд та жир.

Поділись


Новини партнерів