4 домашні засоби проти дрібних зморшок та заломів на шкірі

Ніхто не хоче бачити на своєму обличчі зморшки та заломи, це є однією з причин страху перед старінням. По мірі старіння наша шкіра втрачає пружність, що і призводить до появи зморшок. Саме тому салони краси пропонують стільки омолоджувальних процедур, а у магазинах продається стільки антивікових засобів. В той же час, на вашій кухні прямо зараз є продукти, які можуть допомогти вам у боротьбі зі старінням шкіри, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Ось кілька з таких продуктів:

Майонез. Саме так. Майонез, особливо домашній, яким ми так любимо додавати в салати, може допомогти вам позбутись зморшок та заломів шкіри. Він виготовляється з яєць, які містять альбумін. Альбумін підтягує шкіру та робить її сяючою. Також він захищає від сонячних опіків, які також пошкоджують шкіру та додають їй віку. Потрібно просто нанести трохи майонезу на обличчя та змити його через 15-20 хвилин. Не забувайте після цього добре зволожити шкіру.

Кава. Кава – це не лише один з найпопулярніших у світі напоїв, а і прекрасний засіб для догляду за шкірою. Вона допомагає підтягнути шкіру та вирівняти її тон. Також кава багата на антиоксиданти, тож вона захищає шкіру від шкоди, завданої вільними радикалами. Тож коли наступного разу ви приготуєте собі чашечку запашної кави, використайте гущу від неї для приготування кавової маски.

Зелений чай. Зелений чай – це потужне джерело антиоксидантів та вітаміну В2, який ще називають рибофлавіном. Він стимулює відновлення клітин шкіри, що робить її більш свіжою та здоровою. Також зелений чай містить вітамін Е, який допомагає зменшити ознаки старіння. Ви можете охолодити вже заварені пакетики зеленого чаю і використовувати його в якості патчів під очі.

Лимон. Всі ми знаємо, що лимон багатий на вітамін С, який відіграє важливу роль у збереженні молодості шкіри. Він необхідний нам для вироблення колагену, який наша шкіра втрачає з віком. Просто нанесіть свіжий лимонний сік на обличчя і залиште на 10-15 хвилин. Також лимонний сік має антибактеріальні властивості, тож цей засіб варто взяти на замітку людям із проблемною шкірою.

Спробуйте випити склянку теплої лимонної води зранку після пробудження. Крім того, ви можете пити її протягом дня, щоб підтримати оптимальний рівень вологи в організмі.

Поділись


Новини партнерів