Три ефективні маски проти старіння шкіри

Жінка в будь-якому віці хоче виглядати молодою і привабливою. І, зрозуміло, кожну з нас хвилює такий пройес, як старіння. Не завжди уколи і різні процедури – це панацея, якщо грамотно доглядати за шкірою зсередини і зовні, жінка завжди буде виглядати молодою, а в певному віці навіть моложавою. Потрібно тільки прикладати для цього всіх зусиль, і користуватися ефективними народними засобами.

Три маски проти старіння шкіри

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі три маски для сяючої, красивої, молодої шкіри. Радимо ввести їх в щоденний догляд за собою, незалежно від вашого віку.

Маска № 1

Нам знадобиться: кілька столових ложок вівсянки, 2 ч.л. рідкого натурального меду, і трохи нерафінованої оливкової олії холодного віджиму. Наносимо суміш на обличчя, витримуємо хвилин 15, і змиваємо.

Маска № 2

Цей засіб потрібно приготувати з ранку, щоб використовувати в вечірньому догляді. Отже, 1 ч.л. лляного насіння заливаємо 1/3 склянки окропу. Добре збовтуємо, і залишаємо настоюватися на весь день. Наносимо суміш на очищену шкіру обличчя і шиї тонким шаром. Лягаємо, і релаксуючи, не розмовляємо та не сміємося. Тільки тиша і спокій. Коли перший шар підсохне, наносимо наступний. Проробляємо це до п’яти разів. Потім змиваємо все теплою водою і наносимо свій звичайний нічний крем. Зробіть курс з 15 процедур вечорами, і ваша шкіра скаже вам спасибі!

Маска № 3

1 ст.л. квіток календули заварюємо 1 ст. окропу. Настоюємо 15 хвилин. Проціджуємо. Додаємо до квітів 4 ч.л. насіння льону. Коли насіння льону розбухне, додаємо в маску 1 ч.л. рідкого меду, і 1 ст.л. картопляного крохмалю. Ретельно перемішуємо і наносимо на обличчя, шию і область декольте як зазвичай, хвилин на 15. Змиваємо теплою водою, а потім обполіскуємо обличчя прохолодною водою.

Читайте також: 3 домашні маски, які допоможуть зняти набряки під очима

Поділись


Новини партнерів