3 домашні маски, які допоможуть зняти набряки під очима

Ми живемо у світі, де панують технології. І хоча це має свої переваги, те, що більшість із нас цілими днями вдивляються у екрани та монітори, не минає безслідно. Одним із наслідків зловживання ґаджетами є набряклість та мішки під очима, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Набряклість є результатом накопичення під очима надлишкової рідини, а також розширення судин, які знаходяться під тонкою шкіроюнавколо очей. Ось 3 варіанти домашніх масок, які допоможуть вам вирішити цю проблему:

Маска з кави та яєчного білка. Кава містить кофеїн, який допомагає захистити клітини шкіри від старіння, підтягує шкіру та усуває набряклість. Яєчний білок багатий на вітамін А, цинк і білок, які зміцнюють здоров’я шкіри та очей.

Вам знадобляться 1 яєчний жовток та 2 ч.л. меленої кави. Змішайте їх у невеликій мисці і збивайте до утворення піни. Нанесіть суміш під очі та залиште її на 10 хв. Потім зітріть її за допомогою вологого рушника та нанесіть зволожуючий крем.

Маска з огірка та трояндової води. Огірок містить антиоксиданти, які допомагають боротися зі зморшками та іншими ознаками старіння навколо очей. Альфа-гідроксикислоти допомагають зробити шкіру міцною та гладкою, а також покращують її колір. Трояндова вода, крім того, що чудово пахне, допомагає зволожити шкіру, діє як протизапальний засіб та сприяє регенерації клітин шкіри.

Вам знадобляться 1/2 огірка, 30-40 мл трояндової води та ватні диски. Очистьте огірок та зробіть з нього пюре. Змішуйте його з трояндовою водою, поки не утвориться рідина. Змочіть у ній ватні диски та покладіть їх у морозилку на 10 хвилин. Потім покладіть їх під очі і залиште приблизно на 15 хвилин.

Маска з петрушки та йогурту. Петрушка багата на вітамін С, хлорофіл та вітамін К. Вони освітлюють шкіру, зменшують пігментні плями та усувають набряки. Йогурт доповнює петрушку, оскільки він багатий на вітамін А і цинк. Вони посилюють кровообіг навколо очей.

Вам знадобиться приблизно 60 г нарізаної петрушки, 1 ст.л. йогурту та 1 ст.л. гарячої води. Розминайте ложкою петрушку, поки вона не пустить сік. Додайте до неї гарячу воду та як слід перемішайте. Потім додайте у миску йогурт і на 10 хв поставте її в холодильник. Потім змочіть у суміші ватні диски та покладіть їх під очі на 10 хв.

Поділись


Новини партнерів