5 продуктів для догляду за шкірою, які ви маєте застосовувати кожного дня

Щоденне застосування складного та багатокрокового догляду не тільки стомливо, а шкідливо для шкіри. Дослідження показують, що використання великої кількості продуктів збільшує ризик подразнень та може призвести до виникнення прищів, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Щоб зберегти здоров’я та красу шкіри, і в той же час не перевантажити шкіру зайвими продуктами, варто підібрати індивідуальний план по догляду, який підійде саме вам. Ось, 5 засобів, які він обов’язково повинен включати:

Ніжний засіб для вмивання. Очищення – це обов’язкова частина будь-якого ритуалу по догляду за шкірою. Однак, важливо не переборщити. Обирайте делікатні засоби для вмивання, які не сушитимуть вашу шкіру. Фахівці дотримуються думки, що вечірнє вмивання стимулює оновлення шкіри в нічний час. Тому правильний вибір засобу для вмивання має величезне значення.

Хороший зволожуючий крем. Зволожуючий крем потрібно підбирати в залежності від типу шкіри. Людям із сухою шкірою краще підійдуть більш густі креми, тоді як тим, у кого шкіра жирна, варто обрати легкий крем на водній основі. Якщо у вас чутлива шкіра, обирайте засоби без спирту та ароматизаторів. Крем потрібно використовувати двічі на день – вранці та ввечері.

Сонцезахисний крем. Сонце може сильно пошкодити вашу шкіру. При чому, не лише влітку. Саме тому сонцезахисний крем – це важлива частина щоденного догляду за шкірою. Обирайте крем, що має широкого спектру дії з SPF 30 або 50 і використовуйте його щодня, незалежно від сезону.

Пілінг. Бруд та відмерлі клітини можуть накопичуватись на поверхні шкіри, що призводить до появи сухих ділянок, лущення шкіри і навіть забивання пор. Щоб цього уникнути, потрібно використовувати якісний скраб або ексфоліант. Він обов’язково повинен відповідати вашому типу шкіри. Використовуйте його 2-3 рази на тиждень.

Антивіковий засіб. Сонце, пил та забруднення пошкоджують нашу шкіру і пришвидшують її старіння. Заломи, пігментні плями, нерівномірна текстура – з усіма цими ознаками допоможе впоратись гарний антивіковий засіб, наприклад, сироватка. Вона повинна містити вітамін С та ретинол, щоб зробити шкіру більш гладкою та здоровою.

Поділись


Новини партнерів