Як морська сіль може зробити вашу шкіру здоровою та красивою

Ринок пропонує нам великий вибір фабричної косметики на будь-який смак та гаманець. Але чому б не потішити свою шкіру чимось натуральним? Такий доступний інгредієнт, як морська сіль – це чудове джерело мінералів, яких вашій шкірі може не вистачати. Вона містить калій, магній, натрій та кальцій, які покращують текстуру шкіри та зволожують її, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Морська сіль має антибактеріальні властивості і допомагає у боротьбі з вуграми, прищами, розширеними порами та іншими шкірними проблемами. Ось кілька способів використання морської солі для краси та здоров’я вашої шкіри:

Скраб з меду та морської солі. Таким скрабом можна видалити надмірну засмагу та відмерлі частинки шкіри. Мед допомагає живити шкіру, тому такий скраб підійде тим, хто страждає від надмірної сухості. Візьміть столову ложку меду, чайну ложку морської солі та кілька крапель лимонного соку. Нанесіть суміш на обличчя та масажуйте його 5-10 хвилин. Потім вмийтесь теплою водою.

Скраб з морської солі та олії. Якщо у вас лущиться шкіра, цей скраб для вас. Морська сіль містить натрій, який допомагає усунути лущення. А олія живитиме шкіру та допоможе боротися з розтріскуванням. Візьміть чайну ложку морської солі, чайну ложку оливкової олії та одну чайну ложку кокосової олії. Добре їх змішайте і скрабуйте шкіру протягом 5 хвилин. Потім вмийтесь із засобом для вмивання, щоб видалити зайву олію.

Засіб для ванни. Якщо ви страждаєте від набряків та тьмяності шкіри, додайте морську сіль у ванну. Вона покращить кровообіг та допомагає розслабитись.

Поділись


Новини партнерів