Як правильно використовувати тканинні маски для обличчя

Тканинні маски – це один з найпростіших способів побалувати свою шкіру в домашніх умовах. Це тонка матерія, просякнута есенцією, яка допомагає освіжити та зволожити, а також надати їй сяйва, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

На відміну від звичайних масок, їх не потрібно змивати водою, а матерія допомагає есенції краще проникати в шкіру та ефективніше працювати.

Одним з найбільших міфів про тканинні маски є той, що говорить, ніби протримавши її на обличчі довгий час, ви одержите кращий результат. Насправді ж це може негативно позначитись на вашій шкірі.

На більшості тканинних масок є інструкція, в якій сказано, скільки її потрібно тримати на шкірі. Переважно, там вказаний часовий проміжок в 15-20 хвилин.

Якщо тримати маску довше, вона може дати зворотній ефект. Коли вона висохне, то почне витягати вологу зі шкіри. Тому коли ви відчуєте, що тканина стала сухою, маску час зняти. Після цього не потрібно вмиватись, оскільки тоді увесь корисний ефект маски буде втрачено. Просто дайте залишкам есенції увібратись в шкіру.

Якщо вона виявилась занадто липкою, скористайтесь матуючими серветками або іншим тонким папером, щоб обережно видалити надлишок есенції, який шкіра не може поглинути.

Поділись


Новини партнерів