Біле волосся: 6 відтінків, які зроблять вас наймоднішою у 2020 році

Біле волосся: 6 відтінків, які зроблять вас наймоднішою у 2020 році

Докорінної зміни іміджу можна домогтися за допомогою нового виду стрижки або фарбування волосся в інші тони. Наважившись на створення нового образу, жінки передбачають модне фарбування волосся. Сучасні тенденції в цій сфері передбачають найрізноманітніші відтінки локонів.

Головна вимога, яку стилісти пред’являють до фарбування, – це досягнення красивого і здорового блиску пасом. Без нього весь образ виглядає тьмяно і сумно. Блиск здорового волосся здатний розкрити всю глибину відтінку і зробити ваш образ чарівним.

Давайте розглянемо, які модні відтінки блонду пропонують жінкам колористи в новому сезоні поточного року.

Платиновий блонд

Власниці смаглявої шкіри і блакитних очей неймовірно привабливо виглядають з зачіскою, пасма якої пофарбовані в відтінок платиновий блонд. Він вважається холодним відтінком. Наважуючись на цей ефектний колір, потрібно пам’ятати: цей відтінок досить підступний, може підкреслити всі недоліки недосконалої шкіри обличчя. Якщо ви позбавлені шкірних проблем, то розкішна платина цілком може стати вашим вибором на довгі роки.

платиновий блонд

Медовий блонд

Золотисте сяйво медового блонду підкреслює насичену гамму світлих кольорів. Схожість з пісочним відтінками і красиві відблиски пасом роблять його затребуваним у жінок, що віддають перевагу грайливим, злегка рудуватим тонам. Відтінок медовий блонд настільки природний і унікальний, що його можна сміливо вибирати жінкам з будь-яким кольором і типом обличчя. В цьому році даний відтінок оголошений трендом сезону.

медовий блонд

Золотистий блонд

Кароокі смуглянки віддають перевагу золотистому блонду. Шевелюра з такими пасмами виглядає просто розкішно. Для посилення ефекту стильної зачіски вдаються до техніки мелірування волосся, пофарбованого у золотисті відтінки. Особливо привабливо виглядає цей відтінок на довгих локонах.

золотистий блонд

Блонд молочний шоколад

Неймовірної краси шоколадні відтінки волосся були затребувані у дівчат і жінок різного віку, як в минулому, так і в нинішньому році. Ідеальним рішенням стає вибір цього відтінку для світлошкірих жінок, що мають коричневий колір очей.

блонд молочний шоколад

Колористи рекомендують при фарбуванні використовувати техніку балаяж, яка дозволяє продемонструвати всю красу і сяйво кольору. Неповторно вишуканий ефект досягається змішуванням шоколадного блонду з медовими або коричневими відтінками.

Перловий блонд

Витончений перламутровий відлив на добре вибілених пасмах ідеально підходить для жінок з білосніжною порцеляновою шкірою і блакитними очима. Надати зачісці бажаного розміру, насиченості кольору допомагають фарби на основі воску разом з технікою 3D моделювання волосся. Пасма після такого фарбування виглядають настільки природно, що важко засумніватися в натуральності їх відтінку. Жінки при цьому виглядають чудово, стаючи схожими на янголят.

перловий блонд

Карамельний блонд

Якщо жінка має шкіру пісочного відтінку і карі очі, то ідеальним вибором при фарбуванні волосся може стати колір карамельний блонд, який має яскраву насичену рижину. Цей неймовірно популярний відтінок користується заслуженою любов’ю у багатьох жінок і оголошений трендом сезону. Неповторно ефектно виглядають зачіски зі змішаними відтінками карамельного, пісочного і медового блонду. Зеленоокі красуні зі світлою шкірою віддають перевагу саме такому забарвленню пасом.

При виборі конкретного відтінку блонду значення має персональний підхід. Щоб виглядати не тільки красиво, але й стильно, потрібно врахувати нові тенденції фарбування волосся.

А якому відтінку блонду віддаєте перевагу Ви? Напишіть в коментарях, який колір Ви вибрали для своїх локонів.

Читайте також: Трендові стрижки 2020-2021 для середньої довжини



Новини партнерів