Які кольори волосся будуть популярними восени 2020 року

Закінчується літо – для красунь прийшов час подумати про те, яка фарба для волосся обов’язково буде в вересневому тренді. Якщо при відвідуванні салону краси підібрати саме її, неодмінно вдасться опинитися на піку моди цьогорічного осіннього сезону.

Хоча, на думку фахівців, найкращий відтінок – той, з яким відчуваєш себе абсолютно чарівною і привабливою, все ж до деяких рекомендацій перукарів-стилістів прислухатися варто. Так, яскраві кольори, включаючи фіолетовий і бірюзовий, все ще залишаються затребуваними, але для початку осені краще підібрати більш стримані відтінки. Про основні тенденції вересня 2020 року поговоримо у нашій статті.

Червоний відтінок волосся

Можна діяти паралельно з осінню, яка свавільно розфарбовує листя дерев перед тим, як вітер зірве їх з гілок. Найвідповідніша гамма для вересня – вогняно-червона, це один з головних трендів сезону. Зміна карамельного відтінку на що-небудь більш яскраве напевно виділить вас серед інших і додасть вигляду принадної чарівності.

червоний відтінок волосся

Світло русий

Експерти вважають, що зараз ідеальний час для того, щоб перетворитися в блондинку. Якщо у вас від природи світле волосся, потрібно лише трохи його освітлити. В іншому випадку попрацювати доведеться трохи довше, але результат того вартий.

світло-русий відтінок волосся

Пастельно-рожевий

Ця тенденція продовжує залишатися в числі модних і зараз. Хоча пастельно-рожевий найкраще підходить вже для знебарвленої основи, за рахунок застосування певних фарб ефект можна отримати і на більш темному волоссі.

пастельно-рожевий відтінок волосся

Шоколадний відтінок волосся

Вельми ефектно виглядає волосся шоколадного кольору з більш світлими пасмами спереду. Справжній витвір перукарського мистецтва дозволить виглядати чудово в будь-якій ситуації. Подібні зміни корисно поєднувати з поживними масками, які зміцнюють волосся і захищають його від пошкоджень.

шоколадний відтінок волосся
Читайте також: Трендові стрижки 2020-2021 для середньої довжини

Поділись


Новини партнерів