Схудла Джессіка Сімпсон зворушила милими світлинами з мельнькою донечкою

Джессіка Сімпсон

40-річна Джесіка Сімпсон показала молодшу доньку. Однорічна Берді Мей захопила шанувальників актриси.

Разом з чоловіком, 40-річним футболістом Еріком Джонсоном, американська поп-діва виховує трьох дітей: семирічного сина Ейса, восьмирічну дочку Максвелл і однорічну Берді Мей. Молодша донька Джесіки з’явилася на світ навесні минулого року. Після третіх пологів актриса екстремально схудла.

Сімпсон показала себе під час вечірньої прогулянки з Берді. Зірка фільму «Блондинка з амбіціями» була в білому обтягуючому топі і джинсовому комбінезоні. Наряд підкреслив її спокусливу фігуру. Американська поп-виконавиця розпустила волосся і зробила легкий макіяж. Образ доповнив стильний золотий браслет з кільцем.

Зоряна мама нарядила дитину в стильний червоний комбінезон зі своєї колекції. На голові у дівчинки був бантик в тон до костюму. Мама і донька щиро посміхалися в камеру. «Юна каліфорнійська ковбойка», – написала Джессіка.

Шанувальники захопилися зовнішнім виглядом співачки і актриси. Багато хто захотів дізнатися секрет її стрункості. «Дико худа і щаслива», «Виглядаєш неймовірно! Як тобі вдалося так схуднути?», «Променисті красуні», «Джессіка, ти шикарна, а малятко красуня», «Дівчинка схожа на тебе», «У вас з чоловіком виходять гарні діти», «Ти така витончена», – написали фоловери.

Мама трьох дітей похвалилася результатами перетворення. Сімпсон знялася в топі і обтягуючих шортах після того, як позбулася 45 кілограмів.

Читайте також: Персональний тренер Джессіки Сімпсон розповів, як вона скинула 45 кг

Поділись


Новини партнерів