Персональний тренер Джессіки Сімпсон розповів, як вона скинула 45 кг

Персональний тренер Джесіки Сімпсон розповів, як вона скинула 45 кг

Народивши третю дитину в березні 2019 року, Джессіка Сімпсон вирішила приділити увагу своєму здоров’ю. Зірка почала зі змін в образі життя, які вплинули і на її зовнішність. Тепер, коли пройшло трохи більше року, вона на 45 кілограмів легша і каже, що “горда знову відчувати себе собою”. Вчора 39-річна багатодітна мама поділилася своїми успіхами з передплатниками в інстаграм і закликала прихильників тренуватися для психічного здоров’я, а сьогодні її тренер Харлі Пастернак розкрив фітнес-секрети Джесіки виданню E!.

Під час третьої вагітності вона важила близько 108 кілограмів. Разом з лікарем ми розробили план, який був спрямований на те, щоб допомогти Джесіці сформувати корисні звички, які допомагають їй вийти за рамки шестимісячної мети, яку вона для себе поставила. Мета була набагато більш глобальна, ніж просто повернути вагу, яка у неї була до вагітності. Вона хотіла зберегти форму назавжди. Ось чому ми не є прихильниками екстремальних дієт або вправ до сьомого поту, – прокоментував експерт.

На відміну від інших зірок, які займаються боксом або щодня роблять вправи високої інтенсивності, режим тренувань Сімпсон зводився до прогулянок – 14 000 кроків на день. Для Харлі було важливо, щоб процес був поступовим.

Спочатку вони почекали, поки Джессіка повністю відновиться після народження малюка, а потім почали з щоденної програми по 6 000 кроків. При цьому Харлі допоміг актрисі знайти більш здорову альтернативу смачним стравам, які вона любить.

Мета полягала не в тому, щоб позбавити її улюбленої їжі, а в тому, щоб внести суттєві зміни в її раціон, щоб вона протягом дня їла багато білка і овочів. Отже, Джессіка їла три рази в день, також було два перекуси (зелена квасоля з пармезаном і жменя мигдалю),- додав тренер.

Ніяких чітмілів ( “завантажувальних днів”, коли можна їсти все, що хочеш) передбачено не було, проте Харлі дозволяв своїй клієнтці балувати себе чим-небудь смачним протягом тижня. Експерт вважає, що це робить харчування більш збалансованим.

Вам не потрібно налягати на всю смакоту відразу в один день. Якщо ви це зробите, це буде трохи екстремально, – зазначає Пастернак.

Змінили не тільки раціон, але й розпорядок дня. Джессіка щодня влаштовувала сімейні прогулянки або ходила по біговій доріжці, дивлячись телевізор і відповідаючи на телефонні дзвінки. Він не хотів, щоб зірка робила щось “дуже складне, болюче або важке”. Крім того, Харлі порекомендував їй користуватися телефоном принаймні на годину менше, щоб краще виспатися.

Дуже багато людей недооцінюють важливість сну, коли говорять про схуднення, – пояснює Пастернак.

Потім актриса почала тренуватися через день. Інтенсивність поступово нарощували, зосереджуючи увагу на декількох групах м’язів (різні м’язи кожен день тижня). Вона і Харлі кожен день переписувалися і фіксували прогрес (вказували кількість пройдених кроків, вели щоденник харчування і стежили за станом здоров’я за допомогою “розумного” годинника Fitbit).

Джессіка і Харлі займаються разом вже 12 років. Після народження двох старших дітей він допоміг знаменитості скинути зайві кілограми. Тому не дивно, що вона залишається його постійним клієнтом.

Вона говорила, що хоче виглядати чудово, впевнено і енергійно. Головне – залишитися в такій формі назавжди. Це була її головна мета, – поділився експерт.

І найприємніше те, що Джессіка ділиться своїм досвідом, щоб привчити до здорового способу життя своїх дітей.

Поділись


Новини партнерів