10 наймодніших жіночих стрижок літа 2020 року

вкорочене каре

Цього літа стилісти обрадували різноманітністю форм жіночих стрижок і відсутністю рамок. Жінкам з кучерявим волоссям більше не потрібно його випрямляти, а дівчатам з прямим волоссям пощастило ще більше, для них дизайнери створили безліч варіантів стильних і модних укладок. Тренд літа 2020 року – це максимально натуральний колір волосся і природна форма.

Каре з косим чубчиком

каре з косим чубчиком

Дівчатам з квадратною формою обличчя рекомендується вибирати такі стрижки, які зроблять образ більш жіночним. Для цього відмінно підходить класичне каре з чубчиком, вкладеним набік. Стрижка може бути і без чубчика, але тоді можна зробити її імітацію, відокремивши невелике пасмо волосся, щоб сформувати асиметричну укладку. А ще краще укласти локони м’якими хвилями, як на фото зліва, це додасть зачісці об’єму.

Каскад з завитками

каскад з завитками

Одночасно з м’якими хвилями в моді пружні завитки в стилі кінця сімдесятих років і початку вісімдесятих. Тому не варто випрямляти неслухняні локони, а краще зробити відповідну стильну зачіску. Дрібні текстурні кучерики створюють об’єм, і ця укладка точно не залишиться непоміченою. У такий ретро-образ чудово вписується чубчик.

Каре з проділом по центру

Каре з проділом по центру

Головна модна тенденція – це пряме волосся: довге і коротке. Довжина неважлива, можна вибрати і каре на середнє волосся, і нижче плечей, але найпопулярніша стрижка – це коротке каре. Варіантів укладання тут маса, за бажанням легко зробити м’які локони, а найпростіший варіант – прямий проділ. Для літа більш комфортної стрижки не придумаєш.

Подовжене каре з варіаціями укладання

Подовжене каре з варіаціями укладання

Це універсальна стрижка, яка підійде для дівчат з різним типом обличчя: круглим, квадратним або овальним. На цій основі легко робити найрізноманітніші укладання. Наприклад, можна відкрити лоб і зробити глянцевий ефект мокрого волосся за допомогою гелю. Або зробити недбалу укладку з асиметричним чубчиком, такий варіант добре підходить для тонкого волосся, а також дівчатам з витонченими рисами обличчя.

Зачіска в стилі ретро

зачіска в ретро стилі

Зачіска в стилі Жаклін Кеннеді надихнула багатьох стилістів. Укладання ретро-діви шістдесятих років знову в моді. Це вишукані образи для особливих заходів, коли потрібно дотримуватися дрес-коду, одягати сукню в підлогу, дорогі прикраси, рукавички до ліктя і хутряну накидку.

Зачіска в корпоративному стилі

Зачіска в корпоративному стилі

Здається, що це найлегший варіант укладання, але в цій справі потрібна вправність, щоб вийшло так ідеально гладко і бездоганно, як у професійного стиліста. Краща основа для такої укладки – це подовжене каре. А ще це хороший спосіб заховати відростаючий чубчик. Додатково потрібно захопити тонкі пасма від скронь.

Читайте також:Довгі жіночі стрижки: огляд трендів на 2020 рік

Коротка стрижка гарсон

коротка стрижка гарсон

Ця стрижка підходить для будь-якого волосся: тонкого, густого, прямого або кучерявого. Вона дійсно унікальна, і тому не виходить з моди. Екстремально короткий гарсон влітку 2020 року знову з’явився на світових подіумах.

Вкорочене каре

вкорочене каре

Найпопулярніша стрижка дев’яностих років знову на піку популярності. Дівчатам, які вважають за краще носити довге волосся, варто звернути на неї увагу. По-перше, це відмінний спосіб освіжити свій образ. А по-друге, волосся буде нескладно відростити, адже тут немає чубчика, і локони будуть поступово проходити різні стадії: від короткого каре, і через середню довжину.

Піксі – варіант для будь-якого віку

піксі

Піксі вже не наймодніша жіноча стрижка, вона поступилася місцем завзятому і жіночному каре. Все одно вона залишається популярною, тим більше що у неї є безліч різних варіацій, і вона виглядає доречно в будь-якій обстановці. Піксі гарно підходить і для юних дівчат, і для жінок зрілого віку.

Читайте також: Стильні літні зачіски 2020 для будь-якого типу волосся і форми обличчя

Чубчик на довгому волоссі

чубчик на довгому волоссі

Чубчик – це простий спосіб освіжити звичний образ. Влітку 2020 року стилісти пропонують носити простий чубок, без рваних країв. Злегка профіліровані або рівні пасма середньої довжини – така зачіска гарно підходить для офісу. А чубчик, що закриває брови, додає загадковості, і робить дівчину романтичною.



Новини партнерів