Стильні літні зачіски 2020 для будь-якого типу волосся і форми обличчя

Стильні літні зачіски 2020 для будь-якого типу волосся і форми обличчя

Сьогодні ми розповімо вам про те, які зачіски найкращим чином підійдуть для більшості жінок і перетворять їх в справжніх красунь, виправивши безліч недоліків зовнішності.

Для створення стильного образу, без сумнівів, може знадобитися невелика зміна гардеробу. Крім того, стильний образ також залежить від манікюру, педикюру і зачіски. У цій статті представлені найпопулярніші тренди на літо для волосся.

боб каре

Трендові стрижки на літо 2020

У цьому сезоні, найбільш актуальними вважаються стрижки боб, каре і піксі. Більш того, всі ці стрижки володіють великою кількістю різних варіацій.

піксі

Їх можна робити укороченими, подовженими, з коротким або довгим чубчиком, а також рваними. Подібна стрижка може зробити образ дівчини більш свіжим і грайливим.

звичайне каре

подовжений боб

Популярні укладки та зачіски

Крім самої стрижки, варто звертати увагу і на укладку локонів. У цьому сезоні найпопулярнішими зачісками є: низький хвіст, трохи хвилясті пасма, а також невеликі прикраси.

хвилясте волосся

Низький хвіст виділяється своїм строгим і лаконічним зовнішнім виглядом. Крім того, така зачіска відмінно підійде для походів на важливі заходи і вечірки.

низький хвіст з кучерявим волоссям

Злегка хвилясті локони будуть виглядати на будь-якій дівчині надзвичайно. Дівчина з такою зачіскою буде виглядати більш привабливо, стильно і романтично.

хвилясті локони

Також будь-яку зачіску можна доповнити різними прикрасами.

низький хвіст з прикрасами

Стильне фарбування на літо 2020

Найпопулярнішим фарбуванням в цьому сезоні став блонд. Відтінок варто вибирати, спираючись на кольоротип жінки. Найбільш актуальним стали медовий і полуничний блонд, оскільки такі відтінки можуть відмінно зробити образ дівчини ніжнішим і жіночним.

Читайте також: Довгі жіночі стрижки: огляд трендів на 2020 рік

медовий блонд

Контрастне фарбування також буде дуже популярним цього літа. Темні відтінки коренів, які плавно переходять в більш світлі відтінки, будуть виглядати стильно і красиво.

контрастне фарбування

Використовуючи спеціальні техніки професійний стиліст зможе створити об’єм біля коріння волосся, а також освіжити образ дівчини.

Поділись


Новини партнерів