Чому ви обов’язково повинні спробувати огіркову маску для обличчя

Огірки чудово освіжають, особливо в літню спеку. Вони не тільки прекрасно смакують, а і сприяють збереженню краси нашої шкіри, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Огірки мають протизапальні властивості, а також містять антиоксиданти, що дозволяє їм ефективно усувати значну частину шкірних проблем. Також маска з огірка може прибрати набряклість та мішки під очима. Разом з тим, вона здатна заспокоїти шкіру.

Ось 5 переваг використання огірків в якості маски для обличчя:

Вони борються з прищами. Влітку, коли наша шкіра стає більш жирною, ніж зазвичай, ми часто стикаємось із заблокованими порами та прищами. Огірки можуть очистити шкіру від надлишку жиру, також вони мають охолоджувальний ефект. Це звужує пори і зменшує ризик появи прищів.

Вони зменшують набряки і мішки під очима. Охолоджувальний ефект огірків не тільки допомагає звузити пори, а і бореться з набряками під очима. Це допоможе зменшити мішки та позбутись стомленості очей.

Вони борються з передчасним старінням. Огірки багаті на вітамін С та фолієву кислоту, які допомагають розгладити зморшки. Також вітамін С має антиоксидантні властивості, які захищають шкіру від дії вільних радикалів і уповільнюють процес старіння.

Вони знімають почервоніння та запалення. Високі температури та сонячне світло можуть завдати значної шкоди шкірі. Можуть з’явитись подразнення та почервоніння, а а також погіршитись текстура шкіри. Маска з огірка допомагає усунути ці неприємні наслідки перебування на сонці, а також дає відчуття свіжості.

Вони зволожують шкіру. Огірки на 90% складаються з води. Як і мед та гель алое вера, огірок чудово зволожує шкіру та повертає їй сяйво.

Поділись


Новини партнерів