Як надати шкірі перлинного сяйва

За час карантину домашня косметика набула просто фантастичної популярності. Салони краси були зачинені і довелось шукати альтернативні способи догляду за собою, в тому числі й за шкірою обличчя, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Зараз більшість жінок може вирішити свої проблеми зі шкірою за допомогою інгредієнтів, що є практично на кожній кухні. В тому числі й з тьмяність шкіри.

Якщо ви хочете зробити вашу шкіру м’якою, гладкою та сяючою за допомогою домашніх засобів, варто зробити кілька кроків:

Перш за все, шкіру потрібно очистити. Це можна зробити за допомогою молока. Просто нанесіть на ватний диск трохи сирого молока і протріть ним обличчя. Воно прибере зі шкіри увесь бруд і зробить її більш гладенькою.

Крок номер два – це відлущення. Ви можете підібрати собі скраб за своїм типом шкіри. В якості відлущувача можна використовувати подрібнену вівсянку, цукор, мелену каву та інші продукти.

Після відлущення потрібно нанести на обличчя крем з екстрактом перлин. Залиште його на шкірі хвилин на 10-15.

Поті потрібно взяти 1 столову ложку цього крему, 1 столову ложку меду, 1 яйце та, за бажанням, 2 столові ложки перлинної пудри. Масці потрібно дати висохнути та змити її за допомогою теплої води.

Після вмивання змішайте 2 столові ложки огіркового соку та 2 столові ложки трояндової води і нанесіть на обличчя. Через 20 хвилин ще раз вмийтесь і нанесіть зволожуючий крем.

Поділись


Новини партнерів