4 способи позбутись мішків та темних кіл під очима

Зараз люди часто стикаються з проблемами зі сном, а також намагаються позбутись мішків і темних кіл під очима, які через них виникають. Не всі згодні використовувати велику кількість макіяжу, щоб їх приховати, тому ви можете спробувати деякі способи боротьби з ними, пише Жіночий світ з посилання на ETimes.

Перший спосіб – це, як не дивно, змінити позу сну. Коли ви спите на животі, рідина скупчується в зоні під очима, а якщо спати на спині, цього не станеться. Тому це найпростіший спосіб запобігти виникненню мішків під очима.

Якщо ж це не допомогло, не поспішайте викидати пакетик від ранкового чаю. Потримайте два чайні пакетики в морозилці протягом 15 хв та скористайтесь ними як компресом. Холод допоможе прибрати темні кола, а кофеїн стимулює прилив крові до зони під очима.

Трояндова вода – це один з найпопулярніших у світі засобів для догляду за очима. Охолодіть її, нанесіть на ватний диск та протирайте шкіру під очима двічі на день – вранці та перед сном.

Комбінація гелю алое та вітаміну Е – це просто магічний еліксир для вашої шкіри. Вичавіть капсулу вітаміну Е та змішайте її з гелем алое та наносьте цю суміш під очі перед сном і ви помітите результат уже наступного ранку. Гель алое вера чудово зволожує, а вітамін Е допомагає позбутись мішків та темних кіл під очима.

Поділись


Новини партнерів