Фахівці розповіли, який домашній засіб допоможе зупинити втрату волосся

Втрату волосся можуть спричинити багато факторів. Це і стрес, і різке схуднення, і навіть дефіцит заліза. Але існують домашні засоби, які можуть допомогти впоратись з цією проблемою, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Один з найпопулярніших засобів пороти випадіння волосся – це сік цибулі. Він стимулює ріст волосся, допомагає попередити появу лупи та свербіння шкіри голови.

Річ у тім, що сік цибулі містить велику кількість сірки, яка необхідна для зміцнення волосся. Сірка також може сприяти виробленню колагену, що має вирішальне значення для розвитку здорових клітин шкіри.

Перш, ніж наносити цибулевий сік на шкіру голови, його потрібно змішати з олійною основою.

Однак, в деяких людей використання цибулевого соку може спричинити появу побічних ефектів, зокрема свербіж. Саме через це не радять використовувати чистий цибулевий сік. Змішайте його з гелем алое вера або кокосовою олією.

Також від випадання волосся захищає яєчна маска. Вона підійде тим, хто має жирну шкіру голови. Одна з найпопулярніших яєчних масок складається з суміші двох збитих яєчних білків та двох столових ложок кокосової олії.

Не завжди втрата волосся – це причина хвилюватись. Але інколи він це може бути ознакою проблем зі здоров’ям. Якщо ви почали втрачати волосся, або помітили у себе залисини, зверніться до лікаря.

Поділись


Новини партнерів