5 переваг використання насіння гірчиці для догляду за шкірою

Насіння гірчиці відоме своїми корисними властивостями. Воно не тільки може покращити сак домашніх страв, а і зробити нашу шкіру більш гарною та здоровою, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Насіння гірчиці може замінити багато косметичних засобів. Воно містить велику кількість вітамінів і має потужні антибактеріальні властивості. Гірчичне насіння допомагає зволожити шкіру, а також захистити вас від виникнення прищів та запалень. Ось 5 переваг використання цього насіння для догляду за шкірою:

Відлущення відмерлих частин шкіри. Влітку наша шкіра стає жирнішою і ми часто страждаємо від забитих пор. Це може спричинити появу прищів. Однак, цю проблему легко вирішити за допомогою насіння гірчиці. Воно діє як природний пілінг, який видаляє зі шкіри надлишковий жир та повертає шкірі гладкість та свіжість.

Зволоження шкіри. В поєднанні з гелем алое-вера, насіння гірчиці може не тільки очистити шкіру, а і зволожити її, що особливо актуально під час літньої спеки.

Запобігання ранньому старінню. Ми не можемо повністю зупинити появу зморшок, однак насіння гірчиці здатне значно уповільнити цей процес. В ньому міститься велика кількість каротину та лютеїну, які усувають дрібні зморшки та роблять шкіру більш молодою на вигляд.

Захист від інфекцій та запалень. Насіння гірчиці має протигрибкові та антибактеріальні властивості. Це допоможе захистити вашу шкіру від інфекцій, прищів та запалень.

Захист від пошкоджень, спричинених ультрафіолетом. Сонячні промені можуть змінити колір та текстуру нашої шкіри, однак насіння гірчиці може допомогти освітлити шкіру, вирівняти її тон та захистити її від спекотного літнього сонця.

Поділись


Новини партнерів