Як приготувати натуральні флюїди для обличчя в домашніх умовах

У літній сезон наша шкіра потребує додаткового зволоження. Застосовувати в спеку велику кількість зволожуючого крему – не найкраща ідея, особливо для тих, хто має жирну шкіру. Тому корейська система догляду за шкірою обов’язково включає в себе використання зволожуючого флюїду, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Флюїди роблять шкіру більш зволоженою, свіжою та чистою. А найкраще те, що ви можете приготувати їх вдома з натуральних інгредієнтів.

Наприклад, чудовий флюїд для обличчя можна приготувати з алое вера. Для цього вам знадобиться склянка води, трохи гелю з листя алое та 5-8 крапель масла чайного дерева (можна його замінити на вітамін Е або С). Перелийте цю суміш у пляшечку з розпилювачем та використовуйте протягом дня.

Зелений чай також має ряд корисних для шкіри властивостей. Приготуйте зелений чай і дайте йому вистигнути. Додайте до нього рідину з однієї капсули вітаміну Е та зберігайте цю суміш у холодильнику.

Широко використовується для догляду за шкірою і трояндова вода, особливо влітку. Вона має відчутний зволожувальний ефект. Щоб приготувати з неї флюїд для обличчя, ви можете змішати три частини трояндової води та одну частину звичайної води. Можна замінити воду на огірковий сік, який також має корисні для шкіри властивості. Також можна додати до нього кілька крапель ефірної олії, яка відповідає типу вашої шкіри.

Важливо, щоб ви готували такі флюїди маленькими порціями і зберігали їх в холодильнику не більше 7 днів. Перед використанням обов’язково впевніться, що продукт свіжий.

Поділись


Новини партнерів